ΠΑΤΡΑ: Ο ΣΚΕΑΝΑ προχωρά σε πρόσθετη παρέμβαση στην αγωγή του ΙΝΚΑ για την ρήτρα

    Ημερομηνία:

    Θετικό είναι το διοικητικό συμβούλιο του ΣΚΕΑΝΑ για την πρόσθετη παρέμβαση στην αγωγή που είναι να καταθέσει το Ινστιτούτο Καταναλωτή κατά της ρήτρας αναπροσαρμογής.

    Με την αγωγή αυτή το Ινστιτούτο και οι συνδικαλιστικοί φορείς – σύλλογοι που θα το ακολουθήσουν διεκδικούν πίσω τα χρήματα που έχουν δοθεί για τη ρήτρα.

    Η απόφαση του Δ.Σ. του ΣΚΕΑΝΑ για την παρέμβαση αυτή ήταν ομόφωνη και είναι η δεύτερη κίνηση που κάνει η νέα διοίκηση του συλλόγου μετά από την κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων κατά της ρήτρας αναπροσαρμογής προκειμένου να διασφαλίσει τα μέλη της από το ενδεχόμενο διακοπής ρεύματος.

    Για όλα αυτά θα υπάρξει εκτενή ενημέρωση από τον ΣΚΕΑΝΑ με συνέντευξη τύπου που θα δοθεί, όπου εκεί θα υπάρξουν αναλυτικές ανακοινώσεις.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Το χρονικό της δολοφονίας της 55χρονης από τον ανιψιό της

    «Είμαι αθώος», επιμένει από τη φυλακή όπου βρίσκεται ένας άνδρας...

    Ο Χαράλαμπος Μπονάνος για την γιορτή του πατέρα

    Εγραψε ο αναπληρωτής Περιφερειάρχης Χαράλαμπος Μπονάνος: Διαβάστε αυτό για την...

    Mαραθώνιος Μητσοτάκη σε δύο μέτωπα – Διεθνείς επαφές και κοινωνική στρατηγική

    Η αναβάθμιση της θέσης της χώρας μέσω διεθνών επαφών και...

    Σκυλιά-ρομπότ ανέπτυξε η Εθνοφρουρά στο Λος Άντζελες για την αντιμετώπιση των ταραχών

    Ρομπότ που μοιάζουν με σκυλιά ανέπτυξε η αμερικανική Εθνοφρουρά...