Ιταλία: Σε συναγερμό για επικείμενη επίθεση φιλορώσων χάκερ

    Ημερομηνία:

    Η Ιταλία βρίσκεται την Δευτέρα σε κατάσταση συναγερμού μετά την προειδοποίηση της φιλορωσικής ομάδα χάκερ Killnet πως θα εξαπολύσει κυβερνοεπίθεση και θα προκαλέσει «ανεπανόρθωτη» ζημιά στη χώρα.

    Τις τελευταίες εβδομάδες η ομάδα Killnet έχει πραγματοποιήσει επιθέσεις σε δημόσιους θεσμούς στη Ιταλία, περιλαμβανομένων των ιστότοπων της Γερουσίας και του υπουργείου Άμυνας.

    Σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA, υπήρξε και μια αποτυχημένη απόπειρα να πληγεί η πλατφόρμα του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision που πραγματοποιήθηκε στο Τορίνο.

    Εισαγγελείς στη Ρώμη ερευνούν τις επιθέσεις.

    Η ιταλική κυβέρνηση έχει υποστηρίξει τις δυτικές κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας μετά την εισβολή της τελευταίας στην Ουκρανία και έχει προσφέρει υποστήριξη στο Κίεβο, περιλαμβανομένης στρατιωτικής βοήθειας.

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ / ANSA

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δείτε βίντεο: Αναψαν τα αίματα μεταξύ Γεωργούντζου και Σούλη Παπαδόπουλου

    Το κλίμα στην ομάδα της Μεσσηνίας είναι πανηγυρικό αλλά μετά τον...

    Ποια είναι η Βιρτζίνια Φονσέκα που αποκάλυψε… κρυφές πτυχές της καθημερινότητας της

    Το πόσο αυστηρά οργανωμένη είναι η ζωή του Βινίσιους...

    Το Διαδίκτυο τρολάρει του τρομοκρατημένους influencers του Ντουμπάι – Από τον Παράδεισο στην Κόλαση

    Μία απίστευτη χαρά με τον τρόμο διάσημων influencers, οι...