Ο Γεώργιος Κυριακόπουλος στην κινητοποίηση στο Γομοστό

    Ημερομηνία:

    Δυναμική ήταν η συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κατοίκων του Γομοστού που πραγματοποίθηκε για τις διαγραμμίσεις της Πατρών Πύργου. Με πρωτοβουλία του Δήμου Δυτικης Αχαιας της Κοινοτικής Ενότητας κ του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Γομοστου έγινε η συγκέντρωση των κατοίκων με ολιγόλεπτο συμβολικο κλείσιμο του δρόμου.

    Οι κάτοικοι του Γομοστού, αλλά και πολλών άλλων χωριών της Δυτικής Αχαΐας επισημαίνουν ότι οι διαγραμμίσεις αυτές έγιναν χωρίς καμία μελέτη και ουσιαστικά τους αποκλείουν από την Εθνική οδό, δυσκολεύοντας τις μετακινήσεις τους.

    Στην κινητοποίηση βρέθηκε και ο Γεώργιος Κυριακόπουλος, ο οποίος ανέφερε:
    “Το αίτημα φορέων κ κατοίκων της περιοχής για δημιουργία προϋποθέσεων συγκοινωνιακής σύνδεσης των χωριών μεταξύ τους, δημιουργία κόμβων ασφαλείας, είναι απόλυτα δικαιολογημένο αφού η τοποθέτηση των κορυνων στο οδόστρωμα, τους αναγκάζει να μετακινούνται χιλιόμετρα ανά κατεύθυνση για να φθάσουν στα σπίτια τους να εργαστούν στα χωράφια τους.

    Η κατασκευή του έργου της νέας Εθνικής οδού είναι αδιαπραγματευτη κ χρόνιο αίτημα, με πρόβλεψη όμως κ των αναγκών των κατοίκων που σήμερα ταλαιπωρούνται σε δύσκολες εποχές”.

    ICECAP
    Ο Γεώργιος Κυριακόπουλος στην κινητοποίηση στο Γομοστό
    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Φ. Ζαΐμης: «Στηρίζουμε το έργο των αρχαιολόγων για την ανάδειξη σπουδαίων ευρημάτων»

     Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας, Φωκίων Ζαΐμης, πραγματοποίησε επίσκεψη και ενημερώθηκε...

    ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ: «Ημέρα Καριέρας Χημικού Μηχανικού», Σάββατο 3 Μαΐου 2025

    Στο πλαίσιο της Πράξης «Υπηρεσίες Υποστήριξης Φοιτητών του Πανεπιστημίου...

    Το Σάββατο (3/5) ο τελικός του Κυπέλλου Ερασιτεχνών

    Ο κακός χαμός με τον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών. Η...

    Με το λαό στον δρόμο: Ο Δήμος Πατρέων τιμά την Εργατική Πρωτομαγιά με απεργία και μεγάλη συναυλία

    Ο Δήμος Πατρέων με επικεφαλής τον Δήμαρχο Κώστα Πελετίδη...