Ισπανία: «Φουντώνουν» οι φήμες για διαζύγιο του Πικέ με τη Σακίρα

    Ημερομηνία:

    Πικέ και Σακίρα είναι από τα πλέον αγαπημένα ζευγάρια της showbiz αλλά τις τελευταίες ώρες στην Ισπανία έχουν αρχίσει να αναπαράγονται σενάρια ακόμη και για χωρισμό τους!

    Σύμφωνα με την δημοσιογράφο Λάουρα Φα ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα απάτησε την Κολομβιανή τραγουδίστρια με άλλη γυναίκα και έτσι έχουν μαζευτεί σύννεφα πάνω από τον γάμο τους.

    Η Λάουρα Φα μιλώντας στο Mamarazzi, ένα podcast του El Periódico που παρουσιάζει με την Λορένα Βανγκέζ, είπε: «Τον έχει πιάσει η τραγουδίστρια με άλλη και πάνε να χωρίσουν».
    Μάλιστα στο ίδιο podcast αναφέρθηκε ότι ο Πικέ μαζί με τον συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα Ρίκι Πουτς συχνάζουν στα νυχτερινά κέντρα «Bling Bling» και «Patrón» μαζί με  γυναίκες.

    Τα ΜΜΕ στην Ισπανία γράφουν ότι τις τελευταίες ημέρες ο Ζεράρ Πικέ είχε μετακομίσει σε διαμέρισμά που διατηρεί στην οδό Muntaner στη Βαρκελώνη και μένει μόνος του!

    Σύμφωνα με όσα μπόρεσε να συγκεντρώσει η εφημερίδα El Periódico, αρκετοί ένοικοι του κτιρίου όπου μένει ο Πικέ είδαν τον ποδοσφαιριστή να μπαινοβγαίνει ξανά στο σπίτι του την τελευταία εβδομάδα.

    Άλλες πηγές υποστηρίζουν ότι δεν θα χωρίσουν αλλά παιρνούν ένα διάστημα χωριστά για να σκεφτούν που πάει η σχέση τους.  Πάντως και το 2021 υπήρξαν φήμες ότι η Σακίρα τον απάτησε αλλά συνέχισαν να είναι μαζί!

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Συναγερμός στο Χαλάνδρι: Ελεγχόμενη έκρηξη έξω από το προξενείο της Ρωσίας

    Σε ελεγχόμενη έκρηξη ύποπτης τσάντας που εντοπίστηκε έξω από...

    Μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία Πατρών για την επιχειρούμενη εκχώρηση δημόσιας έκτασης στην Καλογριά

    Μηνυτήρια αναφορά ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών κατέθεσαν οι...

    Πάτρα: The Great Gig – A Tribute to Pink Floyd

     Μετά από απανωτά Sold Out σε Αθήνα (Gazarte, Φεστιβάλ...

    Δυτική Ελλάδα: Σε αυξημένη επιφυλακή λόγω Ιράν, Αραξος και Ανδραβίδα

    Την εκτίμηση ότι η Ελλάδα έχει ήδη εμπλακεί ενεργά...