ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Σκοτώθηκε σε τροχαίο μετά την βάπτιση

    Ημερομηνία:

    Τη ζωή της έχασε μια γυναίκα 62 ετών σε σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην Ε.Ο. Βόνιτσας – Λευκάδας, την ώρα που εκείνη και ο σύζυγός της επέστρεφαν από τα βαφτίσια του εγγονιού της που έγιναν στην Λευκάδα, όπου η ζει η μια τους κόρη με τον σύζυγο και την οικογένειά.

    Όλα συνέβησαν το πρωί της Παρασκευής, λίγο έξω από τον Άγιο Νικόλαο σε σημείο που γίνονται έργα για τον νέο δρόμο Λευκάδα-Βόνιτσα, όταν σύμφωνα με πληροφορίες το ΙΧ επιβατηγό στο οποίο επέβαινε το ζεύγος στην προσπάθεια του οδηγού να προσπεράσει φορτηγό, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να καταλήξει έξω από τον δρόμο, όπου λόγω εργασιών έχει δημιουργηθεί ένας μικρός γκρεμός περίπου πέντε μέτρων σύμφωνα με το patrisnews.com.

    ICECAP

    Το αυτοκίνητο κατέληξε εντός του γκρεμού με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της γυναίκας η οποία ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και ακολούθως διακομίσθηκε στο νοσοκομείο της Λευκάδας όπου απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

    Από το τροχαίο, τραυματισμό στο κεφάλι και τα πόδια αποκόμισε και ο σύζυγός της 62χρονης ο οποίος χθες αναμενόταν να χειρουργηθεί χωρίς ευτυχώς να εκφράζονται φόβοι για την δίκη του ζωή.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Λευτέρης Πετρούνιας: Το απίστευτο ακροβατικό με τη Μιλλούση – Δείτε πώς την σήκωσε στον αέρα

    Ένα βίντεο που δείχνει πόσο δυνατός είναι ο Λευτέρης Πετρούνιας ανέβασε...

    Άννα Βίσση: Με μπικίνι στις Φιλιππίνες – Δείτε φωτογραφία

    Μετά το Τόκιο επόμενος σταθμός για την Άννα Βίσση είναι οι Φιλιππίνες. Η...

    ΤΡΑΓΩΔΙΑ: 20χρονος ο οδηγός του ΙΧ που πήρε φωτιά!

    Τραγωδία εκτυλίχθηκε αργά το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα...

    Τραμπ για Ουκρανία – Ρωσία: Κλείστε συμφωνία και θα βγάλετε μία περιουσία με τις ΗΠΑ

    Την προσδοκία ότι Ρωσία και Ουκρανία θα καταλήξουν άμεσα...