ΠΑΤΡΑ: Ο Κώστας Πελετίδης υποψήφιος και το 2023 – Τι αποφασίστηκε σε σύσκεψη

    Ημερομηνία:

    Ο κύβος ερρίφθη. Ο Κώστας Πελετίδης θα είναι και πάλι υποψήφιος για το δημαρχιακό θώκο στις εκλογές του 2023!

    Ο  Κώστας Πελετίδης θα διεκδικήσει και τρίτη θητεία, καθώς προ διημέρου σε “κλειστή σύσκεψη” αποφασίστηκε ομόφωνα να τεθεί και πάλι επικεφαλής του συνδυασμού της “Λαϊκής Συσπείρωσης”.

    Ο Δήμαρχος Πατρέων άλλωστε έχει κατ’ επανάληψη δηλώσει πως η απόφαση για την εκ νέου κάθοδό του δεν θα είναι ατομική αλλά συλλογική.

    Στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε και στην οποία έλαβαν μέρος στελέχη του συνδυασμού, αλλά και του ΚΚΕ, άναψε το “πράσινο φως” για την εκ νέου υποψηφιότητά του. Οπως ειπώθηκε από τους παρισταμένους ο Κώστας Πελετίδης παραμένει ιδιαίτερα δημοφιλής μεταξύ των πατρινών και δεν θα μπορούσε άλλο στέλεχος της “Λαϊκής Συσπείρωσης” να φέρει νικηφόρο αποτέλεσμα στην εκλογική αναμέτρηση του 2023.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πώς η Δύση θωρακίζει το Κίεβο: «Ατσαλένιος Σκαντζόχοιρος»

    Το όνομα έχει αναφερθεί πολλές φορές ανεπίσημα στη διάρκεια...

    Ντορέττα Παπαδημητρίου και Γιώργος Γεροντιδάκης σε εικόνες από το χλιδάτο ξενοδοχείο που μένουν στις διακοπές τους

    Η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Γιώργος Γεροντιδάκης βρίσκονται σε σχέση τους τελευταίους μήνες...

    ΠΑΤΡΑ: Καθημερινές είναι οι συσκέψεις στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος

    Καθημερινές είναι οι συσκέψεις στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και...