Κουρούτα – Η φτηνή «Μύκονος» που απέχει μια ανάσα από την Πάτρα

    Ημερομηνία:

    Bρισκόμαστε στην επίσημη έναρξη του καλοκαιριού και το κύμα ακρίβειας, περιορίζει… τις επιλογές μας για διακοπές.

    Αναζητώντας τον ιδανικό προορισμό για τις διακοπές, σας παρουσιάζουμε μία επιλογή στην οποία μπορείτε να πάτε οδικώς και να αποφύγετε την ταλαιπωρία του πλοίου.

    Συγκεκριμένα, σας προτείνουμε την Κουρούτα, η οποία βρίσκεται μόλις τρεις ώρες και κάτι από το κέντρο της Αθήνας.

    Πρόκειται για ένα από τα πιο δημοφιλή παραθεριστικά κέντρα της Πελοποννήσου, γνωστό για την τεράστια παραλία της με την ψιλή άμμο, τα καθαρά νερά και τις άφθονες επιλογές στη διασκέδαση.

    Επάξια η Κουρούτα έχει τον τίτλο «Μύκονος της Πελοποννήσου» και ο βασικός λόγος είναι η νυχτερινή της ζωή και τα πολυάριθμα beach bar και κέντρα διασκέδασης, που ήδη από το Μάιο γεμίζουν με κόσμο και συχνά φιλοξενούν διάσημους καλλιτέχνες.

    Η βασική όμως διαφορά είναι οι τιμές στις επιχειρήσεις της Κουρούτας, καθώς δεν υπάρχει χρέωση στις ξαπλώστρες και οι τιμές στα κοντινά ταβερνάκια είναι παρεμφερείς με εκείνες στις παραλιακές τοποθεσίες της Αττικής.

    Όσο για τη διαμονή, η ποικιλία είναι μεγάλη: φυσικά, υπάρχουν και πολυτελή ξενοδοχειακά συγκροτήματα στην ευρύτερη περιοχή, ωστόσο υπάρχουν και περιποιημένα ενοικιαζόμενα δωμάτια δίπλα στη θάλασσα, σε πολύ λογικές τιμές, ενώ έχετε και την επιλογή του κάμπινγκ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Νύφη έπιασε την πεθερά να θηλάζει τον γαμπρό πριν τον γάμο τους

    Τη γη κάτω από τα πόδια της έχασε μια μέλλουσα...

    «Για να εξοικονομήσετε χρήματα, ίσως πρέπει να ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ πρωινό»!

    Πασίγνωστη εφημερίδα βάζει «φωτιά»! Δεν είναι πια θεωρία συνωμοσίας Αμερική...

    Forbes: Πώς μπορεί κανείς να γίνει… δισεκατομμυριούχος

    Κι όμως, υπάρχουν τρεις νόμιμοι τρόποι για να στεφθείτε δισεκατομμυριούχος. Ο...

    Το 76% των γυναικών ελκύεται, αναπάντεχα, από αυτό τον τύπο άντρα

    ια φορά κι έναν καιρό, ο μάτσο άντρας εθεωρείτο ακαταμάχητος για...