Γεφύρι της Άρτας το γεφυράκι της Καλόγριας – Βρίσκεται ακόμη υπό κατασκευή (φωτο)

Ημερομηνία:

Κάτι από το… γεφύρι της Άρτας είχε ξεκινήσει να θυμίζει η ανακατασκευή της γέφυρας της Καλόγριας που οδηγεί στο δάσος της Στροφυλιάς και στην μία πλευρά της τεράστιας παραλίας.

Αναφερόμαστε σε παρελθοντικό χρόνο γιατί η αλήθεια είναι ότι οι εργασίες ολοκληρώνονται και το όλο έργο έχει φτάσει (επιτέλους) στο τελικό στάδιο, οπότε σύντομα, σύμφωνα τουλάχιστον με τις διαβεβαιώσεις των αρμοδίων, θα γίνεται το αυτονόητο.

Το οχήματα θα μπορούν να περνούν από την γέφυρα και οι επιβάτες των λεωφορείων δεν θα χρειάζεται να κάνουν ένα περίπατο αρκετών μέτρων μέσα στον ήλιο για να φτάσουν στην παραλία και να… δούνε θάλασσα.

Γιατί αυτό γινόταν μέχρι τώρα, εδώ δηλαδή και πάνω από τρία χρόνια, από τον καιρό που το γεφυράκι είχε πρόβλημα και ήταν έτοιμο να πέσει. Οπότε μέσα στο καλοκαίρι (το ελπίζουμε δηλαδή) η πρόσβαση σε ένα μεγάλο κομμάτι της παραλίας θα γίνει δυνατή και τα οχήματα δεν θα χρειάζεται να κάνουν κύκλους.

Με δεδομένο βέβαια ότι οι εργασίες έχουν ξεκινήσει από τον περασμένο Νοέμβριο του 2021 θα ήταν ευτύχημα να είχε το έργο ολοκληρωθεί πριν από την έναρξη της καλοκαιρινής σεζόν, κάτι που θα βοηθούσε σημαντικά αρκετές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

Ας είναι όμως. Τουλάχιστον να ολοκληρωθεί το έργο μέσα στον Ιούνιο. Σίγουρα είναι ένα έργο που έχει τεχνικές δυσκολίες όμως αν ο στόχος των αρμοδίων ήταν να ολοκληρωθεί πριν από την έναρξη της καλοκαιρινής σεζόν, τότε τους έχουμε είδηση.

Το καλοκαίρι έφτασε με την τουριστική σεζόν να είναι στα φόρτε της. Οπότε καλό είναι να βιαστούν…

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Πάτρα: Από 300 σε 88 τα περίπτερα – Οι πιέσεις που οδηγούν σε λουκέτα

Από περίπου 300 περίπτερα το 2010, στην Πάτρα έχουν...

Δυτik;h Ελλάδα: Οι αστυνομικοί εντόπισαν τους μαϊμού “λογιστές”

Στην ταυτοποίηση τριών ατόμων, δύο ανδρών και μίας γυναίκας,...

Δυτική Ελλάδα: Περίμεναν τα ναρκωτικά με κούριερ – Τους έπιασαν “στα πράσα”

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, σε περιοχή του Δήμου Πηνειού,...

Την 28η Οκτωβρίου τελικά τρώμε μπακαλιάρο;

Οι περισσότεροι έχουμε συνδέσει τα διάφορα πιάτα με μπακαλιάρο...