Βεβήλωση σε κτήμα του Ελληνορθόδοξου Πατριαρχείου Ιεροσολύμων από μέλη εβραϊκού ιεροδιδασκαλείου

    Ημερομηνία:

    Μέλη εβραϊκού ιεροδιδασκαλείου εισέβαλαν σε κτήμα ιδιοκτησίας του Ελληνορθόδοξου Πατριαρχείου Ιεροσολύμων και βεβήλωσαν τον χώρο.

    Την ενέργεια καταδικάζει το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, ενώ το Πατριαρχείο κάνει λόγο και για απειλές.

    GLEARNET

    Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ:

    Εκφράζουμε την πιο έντονη ανησυχία μας για τη χθεσινή εισβολή μελών εβραϊκού ιεροδιδασκαλείου σε κτήμα ιδιοκτησίας του Ελληνορθόδοξου Πατριαρχείου Ιεροσολύμων και τη βεβήλωση, από την πλευρά τους, του εκεί ευρισκόμενου Παρεκκλησίου.

    Αναμένουμε την ανάληψη κατάλληλων ενεργειών από πλευράς των ισραηλινών αρμόδιων Αρχών για τη διερεύνηση του συμβάντος, την προσαγωγή των υπευθύνων στη Δικαιοσύνη και την αποτροπή αντίστοιχων έκνομων ενεργειών στο μέλλον.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Παράταση για όλα τα προγράμματα «Εξοικονομώ»: Δείτε τις νέες καταληκτικές ημερομηνίες

    Παρατάσεις ολοκλήρωσης για προγράμματα εξοικονόμησης ενέργειας που υλοποιούνται μέσω του Ταμείου...

    Γάζα: Τουλάχιστον 450.000 Παλαιστίνιοι εκτιμάται ότι την έχουν εγκαταλείψει τον τελευταίο μήνα

    Περίπου 450.000 Παλαιστίνιοι έχουν εγκαταλείψει την πόλη της Γάζας, κατευθυνόμενοι προς...

    Διμερής Άσκηση Ελλάδας – Ινδίας στο Αιγαίο (φωτογραφίες)

    Την Τετάρτη 17 και την Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2025,...

    Γιώργος Αγγελόπουλος (πρόεδρος Aστυνομικών) για την ενίσχυση της Αχαΐας: «Οι διεκδικήσεις μας πιάνουν τόπο»

    Δεκαέξι νέοι αστυνομικοί θα στελεχώσουν τις υπηρεσίες της Αχαΐας...