Τουρκία: «Απόβαση σε νησιά» στην άσκηση EFES 2022 – Ερντογάν και Μπαχτσελί στήνουν σόου στη Σμύρνη

    Ημερομηνία:

    Στην βεντάλια της τουρκικής προκλητικότητας εντάσσεται η αποβατική άσκηση «EFES 2022», η οποία πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες (από τις 31 Μάϊου και εξής), στον κόλπο της Σμύρνης.

    Κατά τη διάρκεια της πολυεθνικής άσκησης, οι συμμετέχοντες εκπαιδεύονται σε συνθήκες απόβασης σε νησιά, αφού το σενάριο της άσκησης περιλαμβάνει: αποβατικές και αεροκίνητες ενέργειες, πραγματικά πυρά, αλλά και πτήσεις μη επανδρωμένων αεροσκαφών (UAV).

     

     

    Η συγκεκριμένη διακλαδική πολυεθνική άσκηση φαίνεται, ωστόσο, να εντάσσεται σε μια εκστρατεία επηρεασμού της κοινής γνώμης της γειτονικής χώρας, αφού το Τουρκικό υπουργείο Εθνικής Άμυνας τροφοδοτεί διαρκώς τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με φωτογραφίες και βίντεο από την άσκηση EFES2022, αποτυπώνοντας σκηνές από απόβαση σε νησιά, αλλά και πτώση αλεξιπτωτιστών, για τις ανάγκες κατάληψης νησιών και βραχονησίδων, συνδυάζοντας δηλαδή τις εκπαιδευτικές και επικοινωνιακές ταυτόχρονα ανάγκες σε σενάρια που περιλαμβάνουν το νησιωτικό ανάγλυφο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η ανατομία ενός σκανδάλου: Γιατί οι Γάλλοι έφτασαν να αναρωτιούνται αν η Μπριζίτ Μακρόν είναι… άντρας

    Τι κουβάρι να ξετυλίξουμε σε αυτή την αδιανόητη υπόθεση...

    Τα 10 χαρακτηριστικά του καλού μαθητή – Τι να κάνουν οι γονείς για να τα αναδείξουν

    Ας ξεκινήσουμε με μία απλή υπενθύμιση: καλός μαθητής δεν...

    Σεξ: Το μυστικό για μεγαλύτερη διάρκεια και μικρότερο άγχος απόδοσης δεν είναι αυτό που φαντάζεστε

    Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς η μουσική υπόκρουση στις πλέον...