ΠΑΤΡΑ: Ανήλικοι πέφτουν στις ρόδες αυτοκίνητων – ΝΕΑ… “ΜΟΔΑ”

    Ημερομηνία:

    Το φλερτ με τον κίνδυνο, που ως ακατανόητη «μόδα» πρωτοεμφανίστηκε στον Βόλο και την μιμήθηκαν στη Σύρο, ήλθε και στην Πάτρα.

    Ριψοκίνδυνοι ανήλικοι στην περιοχή του Πυροσβεστείου διασχίζουν κάθετα την Κορίνθου, περνούν στο απέναντι πεζοδρόμιο και αστραπιαία επιστρέφουν στο οδόστρωμα, τη στιγμή που κινούνται αυτοκίνητα στον δρόμο.

    Περίοικοι μας περιέγραψαν τις τελευταίες δύο μέρες τέσσερα σχετικά περιστατικά που υπέπεσαν στην αντίληψή τους. Και στις τέσσερις περιπτώσεις πρόλαβαν οι οδηγοί να ακινητοποιήσουν τα αυτοκίνητά τους κι ενώ οι ανεγκέφαλοι νεαροί έκαναν σάλτο προς το πεζοδρόμιο.

    Αντίστοιχες εικόνες έχουν σαν αφετηρία τους το διαδίκτυο και παρατηρούνται σε αρκετές πόλεις των ΗΠΑ και της Ευρώπης. Οι ανήλικοι μιμούνται τα ιντερνετικά «πρότυπά» τους και το φαινόμενο επεκτείνεται και σε πόλεις της Ελλάδας.
    Ενας ακόμη πονοκέφαλος, εν τέλει, για την ΕΛΑΣ προβάλλει επί του οδοστρώματος…

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τουρκία: Πολιτικοί κραδασμοί μετά το γερμανικό βέτο για τα Eurofighter – Πλησιάζει το τέλος Ερντογάν, λέει ο Ιμάμογλου

    Το βέτο της Γερμανίας στην πώληση μαχητικών αεροσκαφών Eurofighter στην Τουρκία,...

    10 πράγματα που θα θέλαμε να είχαμε μάθει στο σχολείο

    Είναι γνωστό ότι η εκπαίδευση στο σχολείο επικεντρώνεται συνήθως...

    Η Πάτρα αποκτά και άλλον πεζόδρομο – Ξεκίνησαν τα έργα – ΦΩΤΟ – Θα γίνει και ποδηλατόδρομος

    Προτού ολοκληρωθούν οι εργασίες στην πεζοδρόμηση της Μαιζώνος και...

    Μαρία Ηλιάκη: Πριν τον σύντροφό μου οι σχέσεις μου ήταν αποτυχημένες

    Η Μαρία Ηλιάκη αναφέρθηκε στις σχέσεις που είχε κάνει πριν γνωρίσει...