ΠΑΤΡΑ: Ομιλίες Πλεύρη, Γιατρομανωλάκη, Μαρινάκης και Κυμπουρόπουλου στα γραφεία της ΔΕΕΠ

    Ημερομηνία:

    Ο Γραμματέας της Πολιτκής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης , ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης , ο Υφυπουργός Σύγχρονου Πολιτισμού Νίκος Γιατρομανωλάκης και ο Ευρωβουλευτής Στέλιος Κυμπουρόπουλος θα βρεθούν σημερα Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022 στις 7 το απόγευμα στα γραφεία της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας στην Πάτρα και θα μιλήσουν σε εκδήλωση διαλόγου που διοργανώνει η Οργάνωση.

    Η εκδηλώση εντάσσεται στο διάλογο που έχει ξεκινήσει η Νέα Δημοκρατία με πρωτοβουλία του Προέδρου της Δ.Ε.Ε.Π. Αντώνη Κουνάβη στην Αχαΐα μετά το 14ο Συνέδριο όπου θα συζητηθούν τα συμπεράσματα καθώς και η πρωτοβουλία που έχει αναπτυχθεί σε όλο τον Νομό για την προώθηση του μεταρρυθμιστικού Κυβερνητικού Έργου. Εκδηλώσεις που ξεκίνησαν ήδη σε Ακράτα , Σελιανίτικα , προχτές στην Πάτρα και μετά την αυριανή  επόμενος σταθμός θα είναι την προσεχή Τρίτη 14 Ιουνίου στον Ελαιώνα (Ξενοδοχείο Σήμαντρο 8:00μμ) όπου προσκαλεσμένα είναι τα στελέχη της φιλελεύθερης παράταξης από όλα τα δημοτικά διαμερίσματα του πρώην Δήμου Διακοπτού. Στην αυριανή  εκδήλωση θα παρευρεθούν ο Υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης , οι Βουλευτές Άγγελος Τσιγκρής , Ιάσονας Φωτήλας , Χριστίνα Αλεξοπούλου , ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης , πρώην Βουλευτές , Πολιτευτές , Αντιπεριφερειάρχες , Δημοτικοί Σύμβουλοι , εκπρόσωποι παραγωγικών τάξεων και επιστημονικών συλλόγων , τα μέλη της Δ.Ε.Ε.Π. , Τομεάρχες και εθελοντές.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΣΟΚ: Τα δύο ανοικτά μέτωπα της Χαριλάου Τρικούπη

    Οι κινήσεις του ΠαΣοΚ ώστε να ασκήσει πίεση στην...

    ΠΑΤΡΑ: Ξεκίνησε η επαναλειτουργία της ιατροδικαστικής! Εφθασε μία ιατροδικαστής από Θεσσαλονίκη

    Σε λειτουργία από σήμερα η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πάτρας, η οποία...

    Παναχαϊκή Ιδέα: “Δεχθήκαμε την πρόσκληση της ΕΡΑ για παρουσία μας στο Δ.Σ., τότε θα γίνει η επόμενη ανοικτή συγκέντρωση”

    Η Παναχαϊκή Ιδέα εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: “Ενημερώνουμε πως η...

    “Ώρα Πατρών”: Το παραμύθι με το τραίνο το ξέρετε;

    Ένα μήνα μετά τις εκλογές του 2019 η κυβέρνηση...