Η Κατερίνα Καραβάτου απόψε στο «After Dark»

    Ημερομηνία:

    Ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται στο «After Dark» την Κατερίνα Καραβάτου, την Παρασκευή 10 Ιουνίου στις 23.00 στο OPEN σε μια βραδιά γεμάτη αποκαλύψεις!

    Η Κατερίνα Καραβάτου κάνει μία αναδρομή στο παρελθόν, περιγράφει τα μαθητικά της χρόνια και αποκαλύπτει στον Θέμη γιατί ζήλευε τους συνομήλικούς της, αλλά και γιατί δεν ευχαριστήθηκε την καθιερωμένη πενθήμερη εκδρομή. Ακόμα μιλάει για την οικογένειά της, αλλά και για τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση.

    Στη συνέχεια, εξομολογείται τη μεγάλη αγάπη που έχει στα παιδιά της και αποκαλύπτει πώς θα αντιδράσει αν ποτέ η κόρη της τής πει πως θέλει να ασχοληθεί με την τηλεόραση, όταν μεγαλώσει.

    ICECAP

    Λίγο πριν οδηγηθεί στο εξομολογητήριο του Θέμη, θα «δαγκώσει τη γλώσσα της» στο ομώνυμο παιχνίδι, όπου θα κληθεί να σχολιάσει τις συναδέλφους της, παρουσιάστριες. Τι λέει για τη Φαίη Σκορδά και τι εννοούσε άραγε με το #freefay; Η Κατερίνα Καραβάτου τοποθετείται…εκτενώς και για την Ιωάννα Μαλέσκου.

    Στο εξομολογητήριο η διάθεση ανεβαίνει στα ύψη, με αποκορύφωμα την απόπειρα της Κατερίνας να απαντήσει στην ερώτηση «ποιος είναι ο πιο σέξι Έλληνας».

    Τη βραδιά θα κλείσει μαχητικά η Σοφιάννα Αβραμάκη! Η πρώην παίκτρια του Survivor θα κληθεί να αποφασίσει ποιον παίκτη θα έκοβε στα κάστινγκ του Survivor, αλλά και να αποκαλύψει την αλήθεια για το ειδύλλιο της Βρισηίδας Ανδριώτου και του Σπύρου Μαρτίκα. Θα είναι αρκετά ειλικρινής, ώστε να κερδίσει μια θέση στο top 10 Αγιότητας;

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ελληνίδες: Οκτώ στις δέκα απατούν το σύντροφό τους

    Σοκάρουν τα ευρήματα μεγάλης έρευνας του Ανδρολογικού Ινστιτούτου σε...

    Ενοίκια στα ύψη: 700 ευρώ για 18 τ.μ. – Η Αθήνα γίνεται άπιαστο όνειρο για ενοικιαστές

    Η αγορά ακινήτων στην Αθήνα βρίσκεται σε τροχιά συνεχούς...

    Ασπρόπυργος: Οδηγός κάηκε μέσα στο αυτοκίνητό του

    Ι.Χ άρπαξε φωτιά στον Ασπρόπυργο, στην οδό Αγίου Γεωργίου, το απόγευμα...

    Οι παλαίμαχοι της Δυτικής Αχαΐας τήρησαν και φέτος το έθιμο

    Όπως και στην Πάτρα, έτσι και στη Δυτική Αχαΐα...