Γιάννης Βούρος: «Με την Παλαιολόγου γυρίσαμε μία από τις καλύτερες ερωτικές σκηνές της ελληνικής τηλεόρασης»

    Ημερομηνία:

    Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιάννης Βούρος και μίλησε για την τηλεοπτική του επιτυχία.

    Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και αναφέρθηκε στις επιτυχημένες σειρές «Εσύ αποφασίζεις», «Ταύρος με Τοξότη» και «Επιθυμίες».

    ICECAP

    Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, η μεγαλύτερη επιτυχία του κατά τον ίδιο, ήταν η σειρά «Ταύρος με Τοξότη» με συμπρωταγωνίστριά του την Πέγκυ Σταθακοπούλου.

    «Το χαρακτηριστικό της σειράς ήταν η εξαιρετική χημεία που είχαμε με την Πέγκυ Σταθακοπούλου και ως προς τα σοβαρά θέματα και ως προς το χιούμορ», είπε χαρακτηριστικά και ανέφερε πως ακόμα και σήμερα, ο κόσμος ζητά να ξαναδεί τη σειρά σε επανάληψη.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αισιοδοξία για την αποκατάσταση του παραλιακού δρόμου Αιγείρας

    Η αποκατάσταση του παραλιακού δρόμου της Αιγείρας που αντιμετωπίζει...

    Τάσος Ξιαρχό: Συνελήφθη στο Μπαλί – Έμεινε 5 ημέρες στο κρατητήριο

    Ο Τάσος Ξιαρχό ταξίδεψε τη Μεγάλη Πέμπτη στο Μπαλί προκειμένου να...

    ΠΑΣΟΚ για τα μέτρα Μητσοτάκη: «Η κυβέρνηση χρησιμοποιεί ως προεκλογικό εργαλείο το υπερπλεόνασμα»

    «Τα μέτρα που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός, δεν μπορούν να εξωραΐσουν την...