Προχωρά η διαδικασία για την πρόσληψη ακόμη 600 Ειδικών Φρουρών για τη συγκρότηση Ομάδων Προστασίας Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων (Ο.Π.Π.Ι.)

    Ημερομηνία:

    Σε εξέλιξη βρίσκεται από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, η διαδικασία για την πρόσληψη ακόμη 600 Ειδικών Φρουρών για τη συγκρότηση Ομάδων Προστασίας Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων (Ο.Π.Π.Ι.).

    Οι 600 επιπλέον Ειδικοί Φρουροί, θα προσληφθούν από τη λίστα επιλαχόντων, σύμφωνα με την από 31 Μαΐου 2021 προκήρυξη, ενώ θα καλύψουν τις επιπλέον θέσεις σε ποσοστό 80% από την κατηγορία Α’ (480 θέσεις) και 20% από την κατηγορία Β’ (120 θέσεις).

    Η διαδικασία των προκαταρκτικών εξετάσεων θα πραγματοποιηθεί μέσα στον ερχόμενο Ιούλιο, ενώ ήδη χορηγούνται στους υποψήφιους τα δελτία υγειονομικών εξετάσεων.

    Οι παραπάνω προσλήψεις αποτελούν έμπρακτη εφαρμογή του Κυβερνητικού Σχεδιασμού και εντάσσονται στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της Ελληνικής Αστυνομίας για την αναβάθμιση και ενίσχυση της ασφάλειας προσώπων και υποδομών των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, και κατ’ επέκταση του κοινωνικού συνόλου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ανάσα για τους ενοικιαστές: Επιστροφή ενοικίου έως 800 ευρώ ακόμη και χωρίς τον κωδικό 081

    Νομοτεχνικές βελτιώσεις που απλοποιούν τη διαδικασία επιστροφής ενοικίου έως 800 ευρώ...

    ΠΑΤΡΑ: Εγκατέλειψε σκυλάκι σε μπαλκόνι μέσα στον καύσωνα

    Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του...

    Βραχνάς για τους πεζούς: Δείτε που πάρκαρε στα Προσφυγικά Πάτρας

    Η παράνομη στάθμευση στους δρόμους της Πάτρας έχει μετατραπεί...

    Η Πάτρα στην 6η θέση με τις καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για οικογενειακές διακοπές ανάμεσα σε 100 άλλες

    Μια νέα έρευνα παρουσίασε πρόσφατα ο ιστοχώρος DiscoverCars.com που συγκρίνει περισσότερες από...