ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΛΕΤΙΔΗ: Σήμερα επείγει να αναβαθμιστεί η λειτουργία του Καραμανδάνειου

    Ημερομηνία:

    Mavropoulis

    Μετά τη μεγάλη λαϊκή κινητοποίηση με αίτημα να μη κλείσει το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων, να συνεχιστεί και να αναβαθμιστεί η λειτουργία του, ο αρμόδιος Υπουργός Υγείας της κυβέρνησης της ΝΔ δεσμεύτηκε ότι το Νοσοκομείο δεν θα κλείσει και ότι θα γίνουν προσλήψεις του απαραίτητου προσωπικού.

    GYMALL

    Παρά τις υποσχέσεις όμως και τις μεγάλες κουβέντες, το Νοσοκομείο συνεχίζει να υπολειτουργεί, εξακολουθούν να μη λειτουργούν τα χειρουργεία πλην των εκτάκτων ορισμένες ημέρες της εβδομάδας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να υποχρεώνονται παιδιά και γονείς να ταξιδεύουν ως την Αθήνα για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα υγείας τους.

    Ενώ σήμερα επείγει να αναβαθμιστεί η λειτουργία του Καραμανδάνειου να προσληφθεί ΤΩΡΑ, χωρίς άλλη καθυστέρηση, το αναγκαίο προσωπικό (γιατροί, νοσηλευτές, εργαζόμενοι), ο καθηγητής κ. Νταβλούρος με δημόσια τοποθέτησή του ισχυρίζεται ότι «έκλεισε ο κύκλος του Καραμανδανείου». Αυτή η θέση έρχεται σε πλήρη αντίθεση και υπονομεύει τον αγώνα των εργαζομένων και του λαού της Πάτρας. Στηρίζει την κυβερνητική πολιτική που συρρικνώνει και κλείνει τα δημόσια νοσοκομεία και άλλες υγειονομικές μονάδες. Την πολιτική που αντιμετωπίζει το δικαίωμα του λαού στη δημόσια και δωρεάν υγεία ως δημοσιονομικό κόστος και μετατρέπει την υγεία σε πανάκριβο εμπόρευμα για τα κέρδη των μεγαλοεπιχειρηματιών.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι πασχαλινές λαμπάδες που αγαπάτε είναι εδώ!

    Το Πάσχα πλησιάζει και οι νονοί καλούνται να αναλάβουν…...

    Πάτρα: Με συγκέντρωση και πορεία οι εργαζόμενοι τιμούν σήμερα την Πρωτομαγιά – Ποιοι απεργούν

    Με συγκέντρωση και πορεία θα τιμήσουν σήμερα οι εργαζόμενοι της...

    To flamis.gr συμμετέχει στην 24ωρη απεργία των δημοσιογράφων

    Στην απεργία της ΠΟΕΣΥ (Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών), της ΠΟΣΠΕΡΤ, της...

    ΠΑΤΡΑ: Κατέβασαν τη σημαία της Ε.Ε. από το Πανεπιστήμιο και ανέβασαν σημαία Παλαιστίνης – ΦΩΤΟ

    Εγραψε ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών Χρήστος Μπουρας: Πρίν...