Βίντεο με τους δύο Αμερικανούς που αιχμαλωτίστηκαν στην Ουκρανία μετέδωσαν ρωσικά ΜΜΕ

    Ημερομηνία:

    Ρωσικά μέσα ενημέρωσης έδωσαν στη δημοσιότητα την Παρασκευή φωτογραφίες και βίντεο δύο Αμερικανών πολιτών οι οποίοι πιάστηκαν αιχμάλωτοι ενώ πολεμούσαν στην Ουκρανία.

    Φλίγκος

    Αυτή είναι η πρώτη επιβεβαίωση ότι οι δύο Αμερικανοί έχουν αιχμαλωτιστεί.

    Η εφημερίδα Izvestia παρουσίασε ένα βίντεο με μια «σύντομη συνέντευξη», όπως λέει, του Άντι Χουίν, 27 ετών, από το Χάρτσελι της Αλαμπάμας.

    ICECAP

    Το κανάλι RT έδειξε μια φωτογραφία όπου, όπως λέει, εικονίζεται ο Αλεξάντερ Ντρούκι, 39 ετών, από την Τασκαλούζα της ίδιας Πολιτείας.

    Συγγενείς των δύο ανδρών ανέφεραν την Τετάρτη ότι αγνοείται η τύχη τους στην Ουκρανία εδώ και μία εβδομάδα και εξέφρασαν φόβους ότι έχουν πιαστεί αιχμάλωτοι.

    FVZpF9MXsAAxA2z

    Σε ένα βίντεο, διάρκειας έξι δευτερολέπτων, στην εφαρμογή Telegram, ένας γενειοφόρος άνδρας με αμερικανική προφορά μιλάει στην κάμερα και λέει: «Ονομάζομαι Αλεξάντερ Ντρούκι. Είμαι κατά του πολέμου» και επαναλαμβάνει «Είμαι κατά του πολέμου» στα ρωσικά.

    Την ίδια φράση, δηλαδή «Είμαι κατά του πολέμου» στα ρωσικά ακούγεται να λέει σε ένα βίντεο διάρκειας δύο δευτερολέπτων ο άνδρας που σύμφωνα με την Izvestia ονομάζεται Άντι Χουίν.

    Το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας δεν σχολίασε τις αναφορές.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Ο ιατροδικαστής Α. Γκότσης κατέθεσε τις φωτογραφίες που είχε στο προσωπικό του αρχείο με τον Παναγιωτάκη

    Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Παναγιωτάκη αμέσως μετά την ανάληψή...

    Σπαταλάμε… έξι μήνες για να βρούμε τι ρούχα θα φορέσουμε

    Η ακαταστασία στις ντουλάπες και το άγχος να επιλέξουμε...

    Ήβη Αδάμου: Μαγνήτισε τα βλέμματα στις Κάννες

    Από τις 13 έως τις 25 Μαΐου, η προσοχή...