Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους για την αρπαγή βρέφους στα Κρέστενα

Ημερομηνία:

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν χθες, μετά την απολογία τους ενώπιον του Ανακριτή, οι τρεις Ρομά που είχαν συλληφθεί για την υπόθεση της αρπαγής βρέφους από τα Κρέστενα.

PHILOXENIA

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τον πατέρα του βρέφους καθώς και τους γονείς του, οι οποίοι φέρονται να ήταν συνεργοί του κατά τη διάρκεια της τέλεσης του αδικήματος.

Οι τρεις που συνελήφθησαν την περασμένη Τετάρτη στην Εθνική οδό Πύργου-Πατρών, στο ύψος των Σαβαλίων, έπειτα από μεγάλη κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας. Όλα ξεκίνησαν όταν ο πατέρας του ανήλικου αγοριού (σ.σ. μόλις ενός έτους) μετέβη, από χωριό της Κορινθίας, όπου κατοικεί, σε χωριό του Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, όπου διαμένει η εν διαστάσει 20χρονη σύζυγός του με το μωρό που είχαν αποκτήσει.

Σύμφωνα με τα όσα έχει καταγγείλει η μητέρα του βρέφους στους αστυνομικούς του Α.Τ. Κρεστένων, ο πατέρας του αγοριού, μαζί με τους γονείς του, πήγε σπίτι της και με τη χρήση βίας άρπαξε το μικρό παιδί και στη συνέχεια έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Πάτρα: Εξαφανίσθηκε 9χρονη από την Κανακάρη

Συναγερμός έχει σημάνει αυτή την ώρα στην Αστυνομία της...

Συντάξεις Νοεμβρίου: Πότε πληρώνονται λόγω 28ης Οκτωβρίου

Νωρίτερα ξεκινά η πληρωμή των συντάξεων Νοεμβρίου 2026, με...

Στα δικαστήρια Κεφαλονιάς οι 3 κατηγορούμενοι για το θάνατο της Μυρτούς

Στο Δικαστικό Μέγαρο οδηγήθηκαν σήμερα οι τρεις κατηγορούμενοι για...

Πάτρα: Σοβάδες έπεσαν σε σχολική αίθουσα εν ώρα μαθήματος – Από θαύμα δεν τραυματίστηκε μαθήτρια (ΦΩΤΟ)

Ανάστατοι είναι οι γονείς των μαθητών ύστερα από περιστατικό...