Καταθέτει στο Α.Τ. Κάτω Αχαΐας η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου – Στην Πάτρα δίνει κατάθεση και ο πατέρας της

    Ημερομηνία:

    Από τις 9.30 σήμερα το πρωϊ έχει μεταβεί στο Αστυνομικό Τμήμα της Κάτω Αχαϊας η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, Ελένη Λεγάτου  προκειμένου να καταθέσει για την υπόθεση του θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας, στους αξιωματικούς του τμήματος Ανθρωποκτονιών που βρίσκονται στην Αχαΐα, γι αυτό τον σκόπο και ήδη έχουν λάβει κατέθεση από την ιατροδικαστή Αγγελική Τσιόλα, στην πρόσφατη “επίσκεψή” τους στην πόλη.

    Να σημειωθεί οτι η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου είχε δηλώσει στους αστυνομικούς αδυναμία να μεταβεί στην Αθήνα για κατάθεση, λόγω προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει.

    Οι ίδιες πληροφορίες   αναφέρουν πως ο πατέρας της Ρούλας Πισπιρίγκου Ανδρέας θα καταθέσει στους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών στο Αστυνομικό Μέγαρο της οδού Ερμού

    Εξάλλου, εντός της ημέρας, αναμένεται ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών, Νίκος Καρακούκης, να καταθέσει στον εισαγγελέα το πόρισμα για τη Μαλένα και την Ίριδα.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, το πόρισμα βασίζεται στις εξετάσεις που έγιναν εκ νέου μία προς μία και όχι απλά «διαβάζοντας» τα ευρήματα που ήδη υπήρχαν. Ουσιαστικά πρόκειται για μια αδιαμφισβήτητη διαδικασία όπου συνεκτιμήθηκαν τα τραύματα στο στόμα της Ιριδας, ενώ παράλληλα περιγράφεται και ένας ολόκληρος μηχανισμός θανάτου των δύο παιδιών με πάρα πολλά κοινά στοιχεία.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τέσσερις νέοι παίκτες στο Ελληνικό επενδύουν πάνω από €400 εκατ.

    «Yπάρχει σημαντική ζήτηση αυτή τη στιγμή στην αγορά κατοικίας στα...

    Νάντια Μπουλέ, μια Ελληνίδα στο Chicago

    Αρκετά χρόνια πριν, σε μια επίσκεψή της στο βροχερό...

    Σφίγγει ο κλοιός για τους ελεύθερους επαγγελματίες που φοροδιαφεύγουν – Τι αλλάζει

    Η φοροαποφυγή αποτελεί σύνηθες φαινόμενο μεταξύ των ελεύθερων επαγγελματιών, όπως καταδεικνύουν...
    Best Shop