Εμπορικός Σύλλογος – Κατσιγιάννης: «Χρησιμοποιούν τους υπαλλήλους του Συλλόγου-Ελάτε να ψηφίσετε»

    Ημερομηνία:

    Άλλη μια καταγγελία έρχεται να προστεθεί στις ήδη υπάρχουσες που πλαισιώνουν τις αρχαιρεσίες στον Εμπορικό Σύλλογο Πατρών, αυτή τη φορά από τον Γεράσιμο Κατσιγιάννη.

    Όπως αναφέρει: «Την ώρα που η απερχόμενη διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου της Πάτρας δεν δίνει στους επικεφαλής των παρατάξεων το μητρώο με τα μέλη του Συλλόγου, χρησιμοποιεί τους εργαζόμενους σε αυτόν για την κάλυψη της προεκλογικής της καμπάνιας.

    Εμπορικός Σύλλογος - Κατσιγιάννης: «Χρησιμοποιούν τους υπαλλήλους του Συλλόγου-Ελάτε να ψηφίσετε»

    Γεράσιμος Κατσιγιάννης

    Επιπροσθέτως, χρησιμοποιεί το μητρώο και τα προσωπικά στοιχεία των εγγεγραμμένων αποστέλλοντάς τους μηνύματα με τα οποία ζητούν υποστήριξη! Ως σύγχρονοι Μαυρογιαλούροι χρησιμοποιούν τον Εμπορικό Σύλλογο.

    Συρρίκνωσαν τον Σύλλογο, τον χρησιμοποίησαν για πολιτικούς και κομματικούς λόγους, τώρα χρησιμοποιούν και τους υπαλλήλους του! Όλα αυτά θα τα αλλάξουμε από αύριο έως και την Πέμπτη όλοι μαζί!

    Σας καλώ να στηρίξουμε την αλλαγή νοοτροπίας, την εξωστρέφεια, την ενότητα και την προοπτική. Σας καλώ σε μαζική συμμετοχή.

    Πώς ψηφίζουμε;»

     

    Εμπορικός Σύλλογος - Κατσιγιάννης: «Χρησιμοποιούν τους υπαλλήλους του Συλλόγου-Ελάτε να ψηφίσετε»

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Θανατηφόρα TikTok challenges: Blackout, Benadryl, «Chroming» – Παιδιά που πεθαίνουν πίσω από τις οθόνες

    Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, μια παιδική περιέργεια ή η...

    Κόρες κλώνοι εντυπωσιακών γυναικών της showbiz! Το μήλο κάτω από τη… μαμά θα πέσει!

    Το πρόσφατο παράδειγμα της νεαρής Ονορ Μαρί Γουόρεν, που...

    Ραγδαία αύξηση των σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων, καλπάζουν οι διαγνώσεις σύφιλης

    Τον κώδωνα του κινδύνου κρούουν οι ειδικοί σχετικά με τη...

    Η σύζυγος Βωβού από το χλιδάτο lifestyle στις «συνεδρίες απελευθέρωσης»

    Η άλλοτε κοσμική persona της αθηναϊκής high society των...