Γέμισαν και οι παραλίες της Ηλείας με μωβ μέδουσες!

    Ημερομηνία:

    Nέες εμφανίσεις μωβ μέδουσας καταγράφονται στις παραλίες της Ηλείας Μετά τις πρόσφατες αναφορές σε Κυλλήνη και τα Σαβάλια, σήμερα το πρωί εντοπίστηκαν αρκετές μως μέδουσες στην παραλία που βρίσκεται δίπλα στο λιμάνι της Κυλλήνης.

    Λουόμενοι εντόπισαν αρκετές που έφτασαν μέχρι εκεί που σκάει το κύμα και φυσικά απέφυγαν τις επαφές μαζί τους κρατώντας αποστάσεις όταν τις είδαν στο νερό, καθώς είναι γνωστό ότι είναι επώδυνο το τσίμπημά της.

    Οι φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε είναι χαρακτηριστικές και όπως φαίνεται το επόμενο διάστημα οι μωβ μέδουσες θα κάνουν ακόμα πιο έντονη την παρουσία τους στις παραλίες της Ηλείας.

    Και για αυτό το λόγο απαιτείται μεγάλη προσοχή από τους λουόμενους για να αποφύγουν τις δυσάρεστες συνέπειες.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αυτό είναι το μυστικό για καλύτερη σεξουαλική ζωή – Και δεν έχει σχέση με το σεξ

    Εάν τα κάνετε όλα μαζί με τον σύντροφό σας,...

    Γιατί με πιάνει φαγούρα μετά το μπάνιο;

    Ιδιαίτερα την περίοδο του χειμώνα, δεν είναι σπάνιο φαινόμενο...

    Πώς θα καταλάβετε ότι το μαξιλάρι σας θέλει αλλαγή

    Μπορεί να έχουμε βρει το κατάλληλο μαξιλάρι και να...

    Σχέσεις: Τελικά πόσο διαρκεί ο έρωτας; – Τι λένε οι επιστήμονες

    Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πόσο διαρκεί ο έρωτας, ένα από...