ΠΑΤΡΑ: Απάτη… και με κάδους μπαζών

    Ημερομηνία:

    Δεν έχουν τέλος οι απάτες που σημειώνονται στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας, οι οποίες τείνουν να μετατραπούν σε μάστιγα, προκαλώντας πονοκέφαλο στις Αρχές. 

    Σύμφωνα με πληροφορίες  , άγνωστοι επικοινώνησαν με την επιχείρηση παριστάνοντας τους πελάτες με την πρόφαση της ενοικίασης ενός μεγάλου κάδου για τη μεταφορά μπαζών.

    Όταν ήρθε η στιγμή της πληρωμής, όπου θα έπρεπε να καταβάλλουν το ποσό των 120 ευρώ, ζήτησαν να πληρώσουν μέσω εφαρμογής wallet ζητώντας το iban της εταιρείας.

    Οι υπάλληλοι της επιχείρηση ανταποκρίθηκαν, με τους απατεώνες να τους στέλνουν έναν ηλεκτρονικό σύνδεσμο που ζητούσε κωδικούς λογαριασμού για να κατοχυρωθεί η πληρωμή. Ανυποψίαστοι οι άνθρωποι της επιχείρησης συμπλήρωσαν τους κωδικούς, με τους απατεώνες να αποκτούν πρόσβαση στον λογαριασμό και να καταφέρνουν, μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου, να αποσπάσουν το ποσό των 2.200 ευρώ.

    Μόλις οι υπέυθυνοι της επιχείρησης αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί επικοινώνησαν τόσο με την τράπεζά τους, για να μπλοκάρει ο λογαριασμός, όσο και με την Αστυνομία για την καταγγελία των δραστών.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η νέα πρέσβειρα των ΗΠΑ στην Αθήνα ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει ένα ταξίδι – ΑΣΤΡΑΠΗ για καλό σκοπό

    Η νέα πρέσβειρα των ΗΠΑ στην Αθήνα Κίμπερλι Γκίλφοϊλ...

    Συνελήφθη ο 40χρονος που σκότωσε την σύζυγό του στον Βόλο – Κρυβόταν σε πάρκινγκ

    Συνελήφθη το μεσημέρι του Σαββάτου (23/8) ο 40χρονος ο...

    Πριμ 200.000 ευρώ του Βαγγέλη Μαρινάκη στις Εθνικές Ομάδες πόλο, ανακοίνωσε ο Ισίδωρος Κούβελος

    Δείπνο παρέθεσε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Ισίδωρος Κούβελος στα μέλη...

    Η Νατάσσα Μποφίλιου ποζάρει με το μπικίνι της στη Φολέγανδρο – «Αγαπημένο μέρος» γράφει

    Φωτογραφία της με μπικίνι από τη Φολέγανδρο δημοσίευσε η Νατάσσα...