MAD VMA 2022 – Νέο βίντεο: Ζόζεφιν και Αρσερνάκος σπρώχνουν και φωνάζουν σε εργαζόμενο – Κράξιμο στο Τwitter

    Ημερομηνία:

    Ενα νέο βίντεο από τα ανεκδιήγητα φετινά βραβεία του μουσικού καναλιού MAD, κάνει τον γύρο του διαδικτύου, μετά από το πρωτοφανές περιστατικό ξυλοδαρμού μεταξύ των τράπερς και των “μπράβων” τους μπροστά στα μάτια καλλιτεχνών και θεατών.

    Συγκεκριμένα, στο βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και συγκεκριμένα στο Τwitter και το Tik Tok, από τα MAD VMA 2022, βλέπουμε τη νεαρή τραγουδίστρια Ζόζεφιν και τον CEO της Panik Records – γνωστής δισκογραφικής εταιρείας που συνεργάζεται και με τράπερς – Γιώργο Αρσενάκο, να σπρώχνουν με άσχημο τρόπο ένα νεαρό παιδί που εργαζόταν στον χώρο όπου διαξαγόταν η τελετή των βραβείων.

    Συγκεκριμένα, στο βίντεο βλέπουμε το παιδί να περνά από μπροστά τους κρατώντας μία πλαστική σακούλα με νερά, την ώρα που ανακοινώνεται από μικροφώνου κάποιο βραβείο που κερδίζει η 32χρονη τραγουδίστρια (σ.σ. οι τραγουδιστές γνωρίζουν από πριν το βραβείο που κερδίζουν).

    Φλίγκος

    Τότε, ο Αρσενάκος, η Ζόζεφιν και κάποιος άλλος από την παρέα της Panik Records, σπρώχνουν απαξιωτικά και με αγένεια το παιδί που κάνει τη δουλειά του. Μάλιστα, ακούγεται και μιία τσιρίδα “Φύγε!”, από την τραγουδίστρια.

    Δείτε το βίντεο με τις αντιδράσεις στο Twitter:

    GLEARNET

    Δείτε το βίντεο με τις αντιδράσεις στο Twitter:

     

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Αυτά είναι τα σχολεία που δεν λειτούργησαν λόγω προβλημάτων

    Μακριά από τις σχολικές αίθουσες, μία ημέρα μετά την...

    Καλάβρυτα: Ευαγγέλιο στο οποίο ορκίζονταν οπλαρχηγοί της Επανάστασης του 1821 ήθελε να πουλήσει ο ηγούμενος

    Ανάμεσα στα 2 Ευαγγέλια που ετοίμαζαν να πουλήσουν ο ηγούμενος της...

    Πιθανά 200 δισεκατομμύρια κυβικά στο Ιόνιο

    Σημαντικές προσδοκίες για τους ελληνικούς υδρογονάνθρακες δημιουργούν οι εξελίξεις...

    Αυτή είναι η Πατρινή εταιρεία από την οποία το Δημόσιο ζητά επιστροφή 332.000 ευρώ!

    Σχεδόν καθημερινά, εδώ και περίπου έναν μήνα, στη Διαύγεια...