Οδηγός φορτηγού σκοτώθηκε μέσα στο γκαράζ του πλοίου «Διονύσιος Σολωμός»

    Ημερομηνία:

    Αδιευκρίνιστα παραμένουν μέχρι στιγμής τα αίτια του δυστυχήματος, που σημειώθηκε εντός του γκαράζ του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου “Διονύσιος Σολωμός” στο λιμάνι της Θήρας που είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενός 55χρονου οδηγού φορτηγού οχήματος.

    Φλίγκος
    ICECAP

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άτυχος οδηγός στην προσπάθεια να συνδέσει και να απομακρύνει ρυμούλκα φορτηγού από το γκαράζ του πλοίου χτυπήθηκε πιθανότατα από το ίδιο το φορτηγό η τη ρυμούλκα με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του.

    Ο 55χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Θήρας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Τα αίτια του δυστυχήματος θα διερευνηθούν από τη Λιμενική Αρχή Θήρας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: “Ντου” της Αστυνομίας σε νυχτερινά καταστήματα στο Ρίο

    Συνελήφθη, χθες αργά το βράδυ, στο Ρίο, από αστυνομικούς...

    ΠΑΤΡΑ: Φιλολογικό μνημόσυνο Σταύρου Ιντζεγιάννη

    Στο πλαίσιο των Φιλολογικών βραδινών της Εταιρείας Λογοτεχνών ι...

    Κώστας Σβόλης-Πάτρα Ενωμένη: Συμφωνούμε στην παραχώρηση του πρώην σκουπιδότοπου Ριγανόκαμπου στον Δήμο

    Η Δημοτική Παράταξη “Πάτρα Ενωμένη” εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση Ευχαριστούμε...

    «Ανακωχή» ΗΠΑ και Κίνα – Αναστέλλουν για 90 ημέρες μέρος των δασμών

    Οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Κίνα θα αναστείλουν για...