ΠΑΤΡΑ: Εκτός κινδύνου το μωράκι στο Νοσοκομείο Ρίου

    Ημερομηνία:

    Mavropoulis

    Εκτός κινδύνου το 4 μηνών βρέφος που εισήχθη προχθές εσπευσμένα με σπάνια αρρυθμία στο Νοσοκομείο Ρίου ανατάχθηκε και βγήκε χθες το μεσημέρι από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημίου Πατρών και καθότι διέφυγε του κινδύνου και η κατάστασή του εκτιμάται πολύ καλή μεταφέρθηκε στην Παιδιατρική όπου νοσηλεύεται.

    GYMALL

    Πραγματική μάχη ζωής έδωσε σύμφωνα με πληροφορίες ο Διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων Εντατικολόγος Ανδρέας Ηλιάδης για να σώσει το βρέφος που παρουσίαζε σπάνια μορφής αρρυθμία. Ο κ Ηλιάδης ανέφερε « το βρέφος εισήχθη στα Επείγοντα με σπάνια μορφής αρρυθμία. Η φαρμακευτική αγωγή δεν απέδωσε οπότε προχωρήσαμε σε ανάταξη με ηλεκτροσόκ μέθοδο που δεν είναι συνήθης για βρέφη. Η μέθοδος απέδωσε, το ζητούμενο αποτέλεσμα και το βρέφος εξήλθε της ΜΕΘ Παίδων και μεταφέρθηκε στην Παιδιατρική όπου νοσηλεύεται και θα διενεργηθούν οι απαραίτητοι έλεγχοι ώστε να μεταφερθεί στη συνέχεια σε Καρδιοχειρουργικό Κέντρο στην Αθήνα».

    Aξίζει να αναφέρουμε ότι το 4 μηνών αγοράκι διακομίστηκε εκτάκτως μετά από συντονισμένη επιχείρηση του ΕΚΑΒ και της Αστυνομίας στην Παιδιατρική Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημίου Πατρών, προκειμένου να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος, αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά το κοινωνικό πρόσωπο όλων όσων συνέβαλαν με τον δικό τους τρόπο για να φθάσει εγκαίρως στα χέρια των γιατρών.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τζένη Βάνου: Οι δύο άνδρες που σημάδεψαν τη ζωή της

    Ο γιος της μεγάλης τραγουδίστριας Μιχάλης μιλά για τον...

    Χριστιανοί έβαλαν στο στόχαστρο την Τέιλορ Σουίφτ

    Σάλο προκάλεσε με δύο νέα τραγούδια της η Τέιλορ Σουίφτ, καθώς χριστιανικές ομάδες την...

    Τσιρότο βάζει τέλος στον εφιάλτη των παιδιών

    Οι ενέσεις, οι οποίες αποτελούν τον μεγαλύτερο φόβο των μικρών παιδιών...

    Σε δημοπρασία η «Χρυσή Μπάλα» του Μαραντόνα

    To βραβείο της «Χρυσής Μπάλας» που κατέκτησε ο Ντιέγκο...