Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Οι ράπερς και οι τράπερς καλώς ή κακώς είναι το πιο ζωντανό κύτταρο της ελληνικής δισκογραφίας σε επίπεδο παραγωγής»

    Ημερομηνία:

    Ο μουσικοσυνθέτης παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» και στην Ελένη Βουλγαράκη.

    GLEARNET

    «Όλα αυτά τα χρόνια στη δουλειά τα έλεγα πάντα χύμα και όταν τα λες χύμα κλείνεις και πόρτες» δηλώνει και αποκαλύπτει πως τη δεκαετία του ’90 είχε φτάσει σε σημείο να παρεξηγηθεί ακόμη και με την Άννα Βίσση, ύστερα από μια κριτική του για τους «Δαίμονες».

    Ερωτώμενος για τη «συμφιλίωση» Βίσσης – Βανδή πέρυσι, ο ίδιος όπως λέει είχε δηλώσει χαριτολογώντας: «Ελάτε κορίτσια τώρα που δεν υπήρχε κόντρα, υπήρχε και παρά υπήρχε!».

    Σε ό,τι αφορά τη νέα γενιά της μουσικής σκηνής δηλώνει πως υπάρχουν ωραίες λαϊκές φωνές, όπως η Πάολα, ο Νίκος Οικονομόπουλος και ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

    «Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι καλός λαϊκός τραγουδιστής αλλά πρέπει να απογαλακτιστεί από τον θαυμασμό του που έχει για τον Αντώνη Ρέμο, ο οποίος ακούγεται στη φωνή του» ανέφερε χαρακτηριστικά.

    Σχετικά με την ραπ και τραπ σκηνή χαρακτήρισε τους εκπροσώπους της ως το πιο «ζωντανό κύτταρο της ελληνικής δισκογραφίας», ωστόσο υπάρχει θέμα στο στιχουργικό κομμάτι, στο τι προβάλλουν και τι λένε.

    Αναφερόμενος στην τηλεοπτική σεζόν που ολοκληρώνεται, δήλωσε πως ήταν δύσκολη λόγω της θεματολογίας που καλέστηκαν να αντιμετωπίσουν οι ψυχαγωγικές εκπομπές, ωστόσο ήταν εξαιρετική λόγω της «καταπληκτικής»  συνεργασίας του με την Ιωάννα Μαλέσκου.

    «Για πολλά χρόνια θα αναρωτιέμαι για ποιο λόγο έχει δεχθεί τέτοια επίθεση» τονίζει.

    Τέλος, σχετικά με την επιστροφή της Μαρίας Μπακοδήμου στην τηλεόραση, λέει πως χαίρεται για την επιστροφή της γιατί του αρέσει.

    «Μακάρι να γύριζε σε άλλη ζώνη και όχι στη δική μας» είπε χαριτολογώντας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σε αυτό το απομονωμένο χωριό της Εύβοιας επικοινωνούν με μια μοναδική γλώσσα από σφυρίγματα – ΒΙΝΤΕΟ

    Στη νότια Εύβοια υπάρχει ένα απομονωμένο χωριό όπου εκτός από ελληνικά ομιλείται...

    Πώς το matcha έγινε ο «πράσινος χρυσός» – Από την Ιαπωνία στο TikTok

    Η Ιαπωνία καταναλώνει matcha από τον 12ο αιώνα, αλλά...

    Το ελληνικό νησί που λατρεύουν οι κυνηγοί θησαυρών του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου

    Οι κυνηγοί θησαυρών του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου λατρεύουν αυτό...

    5 τροφές που μπορείς να φας το βράδυ και βοηθούν στην απώλεια βάρους

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/5-%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%86%ce%ad%cf%82-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%bc%cf%80%ce%bf%cf%81%ce%b5%ce%af%cf%82-%ce%bd%ce%b1-%cf%86%ce%b1%cf%82-%cf%84%ce%bf-%ce%b2%cf%81%ce%ac%ce%b4%cf%85-%ce%ba%ce%b1%ce%b9/