Έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα – Σε αυτό το σπίτι σκότωσε ο 38χρονος Αιγύπτιος συγγενή του

    Ημερομηνία:

    Αιματηρό περιστατικό καταγράφηκε την Κυριακή στην Αγία Βαρβάρα, με έναν καβγά για οικονομικές διαφορές να αποβαίνει μοιραίος. Θύμα της επίθεσης 64χρονος Έλληνας που έπεσε νεκρός ύστερα από χτύπημα με σιδερολοστό που χρησιμοποίησε 38χρονος αιγυπτιακής καταγωγής.

    Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για φονικό χτύπημα λόγω ληστείας, στη συνέχεια όμως και κατά τη διαδικασία εξιχνίασης της υπόθεσης, αποκαλύφθηκε ότι επρόκειτο για ανθρωποκτονια κι όχι για απάντηση σε θέση άμυνας.

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο διαπληκτισμός στην οδό Γορτυνίας 19 ξεκίνησε λόγω διαφορών για το ενοίκιο. Ο 64χρονος, μάλιστα, φέρεται να ήταν ξάδερφος με τη γυναίκα του δράστη.

    Ο 38χρονος κάλεσε μετά το έγκλημα, στο σπίτι του, την αστυνομία και υποστήριξε αρχικά ότι σκότωσε κάποιον που επιχείρησε να ληστέψει την οικία του. Στην πορεία, ωστόσο, διαπιστώθηκε πως πίσω από το έγκλημα υπήρχαν άλλοι λόγοι.

    Οι πρώτες εικόνες δείχνουν το σπίτι όπου εκτυλίχθηκε ο άγριος καβγάς λίγο πριν τις 20:00.

    agia-varvara-1

    Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο δράστης τηλεφώνησε μετά τις 21:00 στην Άμεση Δράση και ανέφερε ότι έχει σκοτώσει συγγενή της συζύγου του, ο οποίος μπήκε να κλέψει στο σπίτι του.

    Στο σημείο του εγκλήματος εσπευσαν αστυνομικοί για τη διενέργεια ερευνών.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Επανέρχονται οι πτήσεις της AEGEAN από και πρός Βηρυτό, Ερμπίλ, Αμμάν

    Από τις 10 Ιουλίου και μετά, η AEGEAN επαναφέρει...

    Θρίλερ στην Ερυθρά Θάλασσα: Αγνοείται Έλληνας ένοπλος φρουρός μαζί με 15 άτομα του Eternity C

    Δραματική τροπή παίρνει η υπόθεση με το ελληνόκτητο πλοίο...

    Ο Νετανιάχου έκανε δώρο στον Τραμπ μια «μινιατούρα» ενός stealth βομβαρδιστικού B-2 από θραύσματα ιρανικού πυραύλου

    Δεν έχουν τέλος τα δώρα που κάνει ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου στον...

    Αγγελόπουλοι για ΣΕΦ: «Το όραμα μας είναι να ενώσουμε το Μικρολίμανο με το Τάε Κβον Ντο και το Νιάρχος»

    Ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος στη συνέντευξη Τύπου...