Σάσα Μπάστα για Θέμη Αδαμαντίδη: Είναι ο πιο ήσυχος και ο πιο ήρεμος άνθρωπος που έχω γνωρίσει

    Ημερομηνία:

    Νέες δηλώσεις για την υπόθεση του Θέμη Αδαμαντίδη έκανε στις κάμερες ψυχαγωγικών εκπομπών η Σάσα Μπάστα. Η τραγουδίστρια η οποία έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον τραγουδιστή είπε πως εκείνη τον γνωρίζει σαν συνεργάτη.

    «Τον Θέμη τον ξέρω σαν συνεργάτη, τον ξέρω στη δουλειά και είναι ο πιο ήσυχος και ο πιο ήρεμος άνθρωπος που έχω γνωρίσει στη δουλειά μας. Δεν έχει κόμπλεξ, επίσης πολύ σημαντικό στη δουλειά μας. Είναι ένας άνθρωπος που δεν τον έχω δει ποτέ μα ποτέ, ούτε καν να σηκώνει τη φωνή του, πόσω μάλλον δεν να προβεί σε τέτοιου είδους πράξεις», ανέφερε αρχικά η Σάσα Μπάστα.

    Η τραγουδίστρια τόνισε ότι: «Βέβαια, το τι γίνεται στο σπίτι του καθενός δεν μπορώ να το γνωρίζω. Εγώ μιλάω πάντα σαν συνεργάτιδα του Θέμη. Δεν μπορώ να φανταστώ αυτόν τον άνθρωπο, που ούτε καν έχει σηκώσει τη φωνή του, να προβεί σε τέτοιες πράξεις».

    Η Σάσα Μπάστα είπε επίσης: «Κατακρίνω οποιαδήποτε μορφή βίας από οποιαδήποτε πλευρά κι αν γίνεται αυτό».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σύλλογος Υπαλλήλων ΥΕΘΑ/ Γ.Ε.Σ. Πελοποννήσου: Διαμαρτυρία για μετακίνηση προσωπικού

    ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ για τη μετακίνηση του προσωπικού της ΣΕΤΤΗΛ Πύργου στην...

    Συνελήφθη 50χρονος που επέδειξε τα γεννητικά του όργανα σε 13χρονη κατά τη διάρκεια βιντεοκλήσης

    Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ένας 50χρονος από περιοχή...

    Σία Αναγνωστοπούλου: Περιοδεία της Νέας Αριστεράς στην Ηλεία

    Σε ανάρτησή της η βουλευτής Αχαΐας της Νέας Αριστεράς...

    Στο αντιπολεμικό συλλαλητήριο στην Ανδραβίδα ο Δημήτρης Κουτσούμπας

    Μεγάλο αντιπολεμικό συλλαλητήριο πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου, έξω...