Στη Μύκονο οι καλλονές του 26ου διαγωνισμού ομορφιάς «Μις Παγκόσμιος Τουρισμός»

    Ημερομηνία:

    Mε εντυπωσιακές παρουσίες γέμισε η Μύκονος, καθώς στο νησί βρίσκονται οι υποψήφιες του 26ου διαγωνισμού ομορφιάς «Μις Παγκόσμιος Τουρισμός».

    Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από τον πρόεδρο του Σωματείου Μοντέλων, Γιώργο Κιυτούλια και έχει σκοπό την παγκόσμια προβολή των τοπίων της Ελλάδας.

    Φλίγκος

    Έξι από τις φιναλίστ των φετινών καλλιστείων βρέθηκαν στο νησί των Ανέμων και πόζαραν με τα μαγιό τους στην κάμερα του Mykonos Live TV, μετατρέποντας την παραλία σε… πασαρέλα.

    Τα εντυπωσιακά κορίτσια με τα καλλίγραμμα κορμιά τράβηξαν επάνω τους όλα τα βλέματα και «άναψαν φωτιές» σε όσους βρίσκονταν εκεί και απολάμβαναν τις βουτιές τους.

    Δείτε βίντεο:


    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Φωτιά σε αυτοκίνητο έξω από το νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας – Δείε Βίντεο

    Πυρκαγιά σε αυτοκίνητο εν κινήσει εκδηλώθηκε στις 18.30 σήμερα...

    4 νέες πολυτεχνικές θα “φιγουράρουν” στο νέο Μηχανογραφικό – Δείτε ποιες είναι στην Πάτρα

    Τέσσερις νέες Πολυτεχνικές Σχολές, οι οποίες θα είναι ισότιμες...

    «Ο Υπηρέτης δύο Αφεντάδων» σε σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα έρχεται στην Πάτρα Τετάρτη 9 & Πέμπτη 10 Ιουλίου.

    Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος το καλοκαίρι θα έχει δύο αφεντικά   «Ο Υπηρέτης...