Σάλος στη Γερμανία: Εννέα γυναίκες ναρκώθηκαν με «χάπια βιασμού» σε εκδήλωση του σοσιαλδημοκρατικού κόμματος SPD

    Ημερομηνία:

    Τουλάχιστον εννέα γυναίκες που παρευρέθηκαν σε μια εορταστική εκδήλωση του γερμανικού σοσιαλδημοκρατικού κόμματος, στην οποία συμμετείχε ο καγκελάριος Όλαφ Σολτς, ναρκώθηκαν με λεγόμενα «χάπια βιασμού», ανέφερε σήμερα το SPD στο Γαλλικό Πρακτορείο.

    «Η αναστάτωση είναι πολύ μεγάλη», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας εκπρόσωπος της κοινοβουλευτικής ομάδας των Σοσιαλδημοκρατών, επιβεβαιώνοντας πληροφορίες από την εφημερίδα Tagesspiegel.

    GLEARNET

    Η αστυνομία του Βερολίνου ανακοίνωσε ότι διερευνά υπόθεση σοβαρής σωματικής βλάβης μετά από μήνυση μιας 21χρονης κατά του αγνώστου.

    «Συμβουλεύω όλους τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν καταγγελία», έγραψε επίσης στο Twitter μια αξιωματούχος της κοινοβουλευτικής ομάδας, η Κάτια Μαστ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Λειψυδρία στην Αττική: Η μισή Λίμνη Μόρνου «χάθηκε» σε λιγότερο από 4 χρόνια

    Τη μισή περίπου έκταση έχει σήμερα η Λίμνη Μόρνου, σε...

    «Τα ψέματα του Τσίπρα έφεραν τον Μητσοτάκη – και η Ελλάδα πληρώνει ακόμα»

    Θυμόμαστε τον Αλέξη Τσίπρα να λέει πως “τα ψέματα...

    Πάτρα: Νέα συγκέντρωση αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό

    «Απαιτούμε να σταματήσει εδώ και τώρα η γενοκτονία του...

    Πάτρα: Ποιος θα πληρώσει για τις ζημιές στον πεζόδρομο της Μαιζώνος; Πριν εβδομάδες παραδόθηκε και… καταρρέει! Δείτε φωτό

    Εικόνα εγκατάλειψης παρουσιάζει ο πεζόδρομος της Μαιζώνος, στην Πάτρα, στο...