ΠΑΤΡΑ: Τίμησαν τον Ντίνο Αργυρόπουλο – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Με την απότιση φόρου τιμής, στον αείμνηστο πατρινό ποινικολόγο Ντίνο Αργυρόπουλο, που έφυγε αναπάντεχα από την ζωή τον Αύγουστο του 2015, σε ηλικία 66 ετών, έκλεισε την περασμένη Κυριακή τις εργασίες του, το 22ο Συνέδριο της Ενωσης Ποινικολόγων, Μαχόμενων Δικηγόρων, που συνδριοργανώθηκε με τον Δικηγορικό Σύλλογο Πατρών.

    Ο Ντίνος Αργυρόπουλος ήταν από τους διαπρεπείς δικηγόρους της Πάτρας με την ακτινοβολία του να φτάνει στο πανελλήνιο. Αφησε το στίγμα του, στα χρονικά του νομικού κόσμου της χώρας του οποίου κέρδισε την αναγνώριση και τον σεβασμό, για την επιστημονική του επάρκεια, την μαχητικότητα στις αίθουσες των δικαστηρίων και τον μοναδικό τρόπο των αγορεύσεών του.

    Φλίγκος

    Την αναμνηστική πλακέτα της Ενωσης Ποινικολόγων, Μαχόμενων Δικηγόρων παρέλαβε η σύζυγός του, επίσης ποινικολόγος Πατρών Γεωργία Σακαρέλλου, η οποία, με την ομιλία της που παρατίθεται παρακάτω, αναφέρθηκε στην προσωπικότητα και το έργο του αείμνηστου Ντίνου Αργυρόπουλου.

    Ντίνος Αργυρόπουλος - Φόρος τιμής στον Πατρινό δικηγόρο που άφησε εποχή

    Η Γεωργία Σακαρέλλου, παραλαμβάνει την αναμνηστική πλακέτα από τους συναδέλφρους της, Βασίλη Ταουχτσή, Γιάννη Γλύκα και Παναγιώτη Κοραντζόπουλο. Διακρίνονται ακόμα οι Χρήστος Τσόλκας, Κώστας Κρεμμύδας, Ανθή Τσιμά, κ.ά.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: Εγκλωβισμένοι στον ιστό των Προσωπικών Αριθμών

    Από αυτή την εβδοµάδα οι Ελληνίδες κι οι Ελληνες...

    Φρίκη με «υπόθεση Πελικό» στη Γερμανία

    Μια από τις πιο ανατριχιαστικές περιπτώσεις έμφυλης κακοποίησης που...

    Σε μεγάλη ιστοσελίδα της Κίνας τρεις καθηγητές του Πανεπιστημίου Πατρών

    Συνέντευξη στην εφημερίδα Chinese Social Sciences Today, της Κινεζικής...

    Δείτε τους 10 πιο «ακριβούς« ελληνες ποδοσφαιριστές

    Το Διεθνές Παρατηρητήριο Ποδοσφαίρου (CIES Football Observatory) δημοσίευσε μία...