Πάτρα: Συλλυπητήρια Πελετίδη για την απώλεια του Νικία Πανταζόπουλου

    Ημερομηνία:

    Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, εκφράζει την θλίψη του για τον θάνατο του Νικία Πανταζόπουλου, πρώην προέδρου της ποδοσφαιρικής ομάδας, Δόξα Παραλίας.

    Ο Δήμαρχος συλλυπείται από καρδιάς την οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντα.

     

    Πάτρα: Συλλυπητήρια Πελετίδη για την απώλεια του Νικία Πανταζόπουλου

    Σοκ για την ομάδα της Δόξας Παραλίας, αλλά και την κοινωνία της περιοχής, καθώς έφυγε από τη ζωή ο Νικίας Πανταζόπουλος, μόλις σε ηλικία 51 χρόνων. Ο εκλιπών είχε διατελέσει πρόεδρος του σωματείου από το 2002 μέχρι το 2012, ενώ στην ομάδα αγωνίζεται και ο γιος του Ορέστης.

    Ο Νικίας εισήχθη στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε μία λεπτή επέμβαση, όμως δεν άντεξε και έχασε τη μάχη, καθώς αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας. Πολύ γνωστός και αγαπητός στην Παραλία, διατηρούσε κρεοπωλείο, ενώ παλιότερα είχε δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά και στο κέντρο της Πάτρας. Ο Πανταζόπουλος ήταν επίσης γιος της αδελφής του παλιού τερματοφύλακα του Πάτραι, Γιάννη Δελέγκου με την οικογένειά του να εκφράζει τα βαθιά της συλλυπητήρια.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κεφαλονιά: Μία μυσταγωγία μνήμης για τον Μίκη Θεοδωράκη

    Η 20η Αυγούστου 2025 θα μείνει βαθιά χαραγμένη στη...

    Άρης Μουγκοπέτρος: Το μήνυμά του μέσα από το γυμναστήριο – «Δεν υπάρχει “δεν μπορώ”, θα μπορέσω»

    Πίσω του προσπαθεί να αφήσει την περιπέτεια που πέρασε...

    Γαία Μερκούρη: Άντρας με είχε ακολουθήσει, στεκόταν πίσω μου και αυνανιζόταν

    Μια εμπειρία παρενόχλησης που βίωσε στο κέντρο της Αθήνας...

    Η Μπαρ Ρεφαέλι κάνει διακοπές στην Ελλάδα – Δείτε φωτογραφίες

    Διακοπές στην Ελλάδα κάνει το γνωστό μοντέλο από το Ισραήλ, Μπαρ Ρεφαέλι. Με...