Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε στάση λεωφορείου – Τρία παιδιά παρασύρθηκαν

    Ημερομηνία:

    Τροχαίο με παράσυρση τριών παιδιών σημειώθηκε σήμερα λίγο πριν τις 12 στη συμβολή των οδών  Κωνσταντίνου Παλαιολόγου με Λέσβου, στη Νικόπολη.

    Συγκεκριμένα, ΙΧ που έβγαινε από τη Λέσβου εμβόλισε άλλο όχημα που κινείτο επί της οδού Παλαιολόγου. Ο οδηγός του δεύτερου ΙΧ έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, εξετράπη της πορείας του, ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και παρέσυρε τρία παιδιά που βρίσκονταν λίγα μέτρα από τη στάση λεωφορείου τραυματίζοντάς τα ελαφρά.

    Τα παιδιά, ηλικίας περίπου 13 με 14 ετών, κινούνταν προς τη στάση. Από τύχη αποφεύχθηκαν τα χειρότερα καθώς εκείνη την ώρα στη στάση περίμενε κόσμος.

    Τα παιδιά παρελήφθησαν από δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και μεταφέρονται στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα παιδιά είναι καλά στην υγεία τους και μόνο το ένα έχει σπάσει το δεξί του πόδι, ενώ όλα υποβάλλονται σε εξετάσεις.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σεξ: Ποιο είναι το μέγεθος που μετράει και πώς να το προσεγγίσετε

    Στο αιώνιο δίλημμα «μέγεθος ή τεχνική» και το διαχρονικό ερώτημα αν το...

    Αρχαίοι νομάδες πολεμιστές πριν από 2.000 χρόνια έφτιαχναν φαρέτρες από το δέρμα των εχθρών τους

    Η ιστορία των αρχαίων Σκύθων ως τρομακτικών πολεμιστών χρονολογείται...

    Αυτό που θέλουν οι γυναίκες από τον σύντροφό τους – Πώς αλλάζει με την ηλικία

    Πώς φαντάζονται οι γυναίκες τον σύντροφο των ονείρων τους και πόσο...

    10 πράγματα που δεν πρέπει να πλένετε ποτέ με σαπούνι, σύμφωνα με τους ειδικούς

    Όταν βρίσκεστε σε «φρενίτιδα» καθαρισμού, μπορεί να είναι δελεαστικό...