Ανοίγει στην Πάτρα Παγκρήτια τράπεζα – ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ

    Ημερομηνία:

    H Παγκρήτια Τράπεζα, υλοποιώντας τον αναπυξιακό σχεδιασμό της, «απλώνει» τις δραστηριότητες της και στην Πάτρα.

    Ήδη είναι έτοιμο και από την προσεχή Δευτέρα θα υποδεχθεί τους πρώτους πελάτες, σε αναμορφωμένο κτίριο στην  οδό Αγίου Ανδρέου, πριν την οδό Κολοκοτρώνη, το νέο κατάστημα της Τράπεζας.

    ICECAP

    Διευθύντρια του καταστήματος  είναι η κυρία Θεοδώρα Καρανδρίκα και αναπληρωτής Διευθυντής, ο Αντώνης Τζανέτος, δυο στελέχη  με πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία στον τραπεζικό τομέα, ενώ το αρχικό πλάνο περιλαμβάνει και 8 νέες θέσεις εργασίας.

    Σύμφωνα με την στρατηγική της, η Παγκρήτια Τράπεζα εξελίσσεται, μεγαλώνει, εκσυγχρονίζεται, φιλοδοξεί να υπηρετήσει ακόμη αποτελεσματικότερα το ρόλο της, τη στήριξη της οικονομίας και των πελάτων της, σε τοπικό αλλά και ευρύτερο επίπεδο με αναβαθμισμένο λειτουργικό μοντέλο εξυπηρέτησης, που στοχεύει στην αποτελεσματική ανταπόκριση στις ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών και στην παροχή της καλύτερης δυνατής τραπεζικής εμπειρίας.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΡΙΟ – ΑΝΤΙΡΡΙΟ: Κανονικά τα δρομολόγια κάθε 20 λεπτά

    Μετά τις αντιδράσεις που υπήρξαν για την αλλαγή του...

    Σαν Σήμερα: 17 Απριλίου 1970 – Το «Απόλλων 13» επιστρέφει στη Γη

    Τη δεκαετία του 1960 οι Αμερικανοί επικεντρώθηκαν στην ανάπτυξη...

    Η Ευρώπη θερμαίνεται δύο φορές πιο γρήγορα από τον υπόλοιπο πλανήτη

    Το 2024 ήταν μια από τις δύσκολες χρονιές για...