Καβάλα – Στεφάνοβιτς: Το Antonov μετέφερε 11,5 τόνους πυρομαχικά στο Μπαγκλαντές

    Ημερομηνία:

    O γενικός πρόξενος της Ουκρανίας στη Θεσσαλονίκη, Βαντίμ Σαμπλούκ το πρωί της Κυριακής επισκέφθηκε το χώρο, όπου κατέπεσε το αεροσκάφος Antonov και ενημερώθηκε από τις τοπικές Αρχές,  για τις μέχρι στιγμής έρευνες που γίνονται στην περιοχή.

    Ο Ουκρανός διπλωμάτης ενημέρωσε τις Αρχές για την ταυτότητα του 8μελούς πληρώματος του αεροσκάφους, λέγοντας πως ήταν όλοι Ουκρανοί και υπογράμμισε ότι τελικό προορισμό είχε το Μπαγκλαντές και όχι την Ιορδανία, όπως ακουγόταν μέχρι τώρα.

    Ο κ. Σαμπλούκ παρακολούθησε τα πρώτα πλάνα από το drone που πετούν οι αρχές πάνω από την περιοχή, με τις εικόνες να δείχνουν τα συντρίμμια το αεροσκάφους και την σορό ενός από τα μέλη του πληρώματος

    Σε δηλώσεις του ο αντιδήμαρχος Παγγαίου Κώστας Τσάκαλος, τόνισε ότι οι έρευνες συνεχίζονται και δεν θα ολοκληρωθούν, αν πρωτίστως δεν διαπιστωθεί ότι υπάρχει απόλυτη ασφάλεια για τα συνεργεία που θα επιχειρήσουν εντός της περιοχής.

    Εν τω μεταξύ, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, το Antonov μετέφερε 11,5 τόνους πυρομαχικά, όπως δήλωσε ο Υπουργός Άμυνας της Σερβίας, από όπου αναχώρησε το αεροπλάνο το βράδυ του Σαββάτου.

    Σύμφωνα με την δήλωση του Νεμπόισα Στεφάνοβιτς, τα πυρομαχικά προορίζονταν για το Μπαγκλαντές.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Συνάντηση στελεχών της Νέας Αριστεράς με το Δήμαρχο Ερυμάνθου

    Συνάντηση με τον Δήμαρχο Ερυμάνθου Θόδωρο Μπαρή και τους...

    ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτοψία στα έργα αντιμετώπισης της διάβρωσης των ακτών στο Καλαμάκι – ΦΩΤΟ

    Η αναβάθμιση των  παραλιακών οικισμών του Δήμου Δυτικής Αχαΐας...

    Συνάντηση του Ανδρέα Τσώκου με την υπουργό Τουρισμού

    Με την Υπουργό Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη συναντήθηκε ο πολιτευτής...

    ΠΑΤΡΑ: Το Σάββατο 12 Απριλίου το θεατρικό έργο “Η ζωή είναι επιθυμία”

    Μετά την μεγάλη επιτυχία το έργο "Η ζωή είναι επιθυμία"...