Κλοπή με λεία “μαμούθ” από βίλα στη Μύκονο – 800.000 ευρώ άρπαξαν οι δράστες

    Ημερομηνία:

    Μία κλοπή με λεία “μαμούθ” έλαβε χώρα στη Μύκονο στις 11 Ιουλίου. Οι δράστες εισέβαλαν σε βίλα και άρπαξαν χρήματα και κοσμήματα, με τη λεία τους να ανέρχεται σε 800.000 ευρώ.

    Σύμφωνα με πληροφορίες  η κλοπή έγινε σε βίλα που νοίκιαζε ένας 37χρονος Έλληνας αιγυπτιακής καταγωγής, στην περιοχή Αγράρι της Μυκόνου.

    Όπως κατήγγειλε ο ίδιος στην αστυνομία, οι δράστες εισέβαλαν στο πολυτελές σπίτι από την μπαλκονόπορτα, που είχαν αφήσει ανοικτή. Εντός της βίλας βρίσκονταν ο ίδιος και κάποιοι φίλοι του που φιλοξενούσε, αλλά δεν κατάλαβαν το παραμικρό.

    Φλίγκος

    Όταν αντιλήφθηκαν ότι κάτι έχει συμβεί, διαπίστωσαν ότι οι δράστες είχαν πάρει από τον 37χρονο κοσμήματα και χρήματα αξίας 600.000 ευρώ και από τους φίλους του, επίσης κοσμήματα και μετρητά, 200.000 ευρώ.

    Οι αστυνομικές αρχές διενεργούν έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΘΕΜΗΣ ΜΠΑΚΑΣ: Το αύριο που μας ανήκει, η πολιτική ευθύνη μιας ολόκληρης γενιάς

    Του Θέμη Μπάκα Βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη ιστορική καμπή. Σε...

    Real estate: Οι πιο ακριβές αγοραπωλησίες ακινήτων στην Ελλάδα

    Σημαντικές συναλλαγές στον τομέα της ακίνητης περιουσίας σε ολόκληρη...

    Πώς να είστε ψυχικά δυνατοί – Κάντε στον εαυτό σας αυτές τις 5 ερωτήσεις

    Είναι αδύνατο να επέμβετε σε κάθε είδος προβλήματος ή...

    «Διορθώσεις» στη φορολογία των μισθωτών – Ποιες αλλαγές σχεδιάζονται

    O φορολογικός πληθωρισμός καλά κρατεί στην Ελλάδα και αποτυπώνεται...