«Παρέλαση» στελεχών της ΝΔ στην Αχαΐα – Την Τρίτη η αρχή με Σκρέκα

    Ημερομηνία:

    Κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας (ΝΔ) με επικεφαλής τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστα Σκρέκα θα επισκεφθεί αύριο Τρίτη 19 Ιουλίου την Αχαΐα και θα έχει σειρά ουσιαστικών επαφών και συναντήσεων.

    Το οδοιπορικό θα ολοκληρωθεί στις 6:30 το απόγευμα στα γραφεία της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα με εκδήλωση – διαλόγου.

    Η Νέα Δημοκρατία διοργανώνει τη δεύτερη Πολιτική Ακαδημία του νέου κύκλου Επιμόρφωσης Στελεχών την προσεχή Τετάρτη 20 Ιουλίου στην Πάτρα στο Ξενοδοχείο «Astir».

    Κεντρικοί ομιλητές θα είναι ο πρώην πρόεδρος ΝΔ Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ο υπουργός Κυριάκος Πιερρακάκης, ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Παύλος Μαρινάκης, οι υφυπουργοί Γιάννης Οικονόμου, Θοδωρής Λιβάνιος, ο πρώην υπουργός Γιώργος Κουμουτσάκος.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τριαντάφυλλος για τις φήμες χωρισμού: «Η σύζυγός μου δεν μου δίνει το δικαίωμα να μιλήσω

    Απαντήσεις σχετικά με τις φήμες που τον θέλουν να...

    Σκάνδαλο με 23χρονη δεσμοφύλακα

    Σάλο έχει προκαλέσει στη Βρετανία η υπόθεση μιας 23χρονης...

    Πάτρα: 22χρονη αισθάνθηκε αδιαθεσία μέσα στο λεωφορείο και πήγε ασθενοφόρο… από την άλλη πλευρά της πόλης

    Ο παραλογισμός πρέπει πάραυτα να οδηγηθεί στην Εντατική για…...

    Η Zervas Art ταξιδεύει από την Πάτρα στον κόσμο και το χρόνο (Φωτο)

    Διανύοντας τον 26ο χρόνο δράσεων, η Zervas Art αποτελεί...