Όμιλος Εθελοντών κατά του Καρκίνου «Αγκαλιάζω»: Καμπάνια στις 24 Ιουλίου για το μελάνωμα

    Ημερομηνία:

    Ο Όμιλος Εθελοντών Κατά του Καρκίνου «ΑγκαλιάΖΩ» Νομού Αχαΐας διοργανώνει καλοκαιρινή καμπάνια ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Δέρματος – Μελάνωμα, προωθώντας το μήνυμα της σωστής έκθεσης στον ήλιο!

    Σκοπός της εκστρατείας είναι να ενημερώσει τους λουόμενους για τους κινδύνους που μπορεί να διατρέχουν και κατ’ επέκταση για το μελάνωμα, διανέμοντας έντυπο ενημερωτικό υλικό, και δείγματα αντηλιακών.

    Στόχος είναι να περάσουν το μήνυμα: ότι πρέπει να χαιρόμαστε τη ζωή και το καλοκαίρι, αλλά με σωστή προστασία! Η καμπάνια θα πραγματοποιηθεί  την προσεχή Κυριακή 24 Ιουλίου και ώρα 11:00 π.μ. έως 15:00 μ.μ. στην παραλία Αραχωβιτίκων.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η άγνωστη τραγωδία στην περαταριά Λούρου: Όταν ήρωες του αλβανικού μετώπου χάθηκαν στα νερά του ποταμού

    Εκεί, όπου σήμερα βρίσκονται τα απομεινάρια μια παλιάς σιδερένιας...

    Πάτρα: ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ – Τους έστειλαν να πληρώσουν… πριν λήξει ο προηγούμενος

     Μπαράζ καταγγελιών από συναλλασσόμενους με την ΔΕΗ για τους...

    Βραζιλία: Πωλητήριο για το εμβληματικό Μαρακανά – 320 εκατ. ευρώ αναζητά το Ρίο ντε Τζανέιρο

    Το εμβληματικό στάδιο «Μαρακανά» τίθεται προς πώληση. Η Πολιτεία του...