TΡΑΓΩΔΙΑ: Πέθανε η γιαγιά στην Πατρών Κλάους και το εγγόνι της δεν μπορούσε να αντιδράσει

    Ημερομηνία:

    Μία 73χρονη βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης νεκρή μέσα στο σπίτι της κοντά στη συμβολή της Πατρών Κλάους με την Ελευθερίου Βενιζέλου.

    Μέσα στο σπίτι όπου η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή, υπήρχε και άτομο ΑμΕΑ το οποίο δεν ήταν σε θέση να αντιληφθεί τι είχε συμβεί και άγνωστο για πόσες ( ώρες βρισκόταν στον ίδιο χώρο με τη νεκρή γυναίκα.

    Πρόκειται για το εγγόνι της ηλικίας 16 ετών που βρισκόταν στο σπίτι της γιαγιάς του από το βράδυ της Τετάρτης.

    Στο σπίτι έφθασε χθες  το απόγευμα άλλο συγγενικό πρόσωπο της 73χρονης, ο οποίος διαπίστωσε πως η γυναίκα ήταν νεκρή και άμεσα ειδοποίησε τις Αρχές.

    Επί τόπου έφθασε πλήρωμα του ΕΚΑΒ και αστυνομικοί, διαπιστώνοντας τον θάνατό της. Ως προς τα αίτια θα διερευνηθούν, αλλά σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία φαίνεται να είναι παθολογικά.

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Δράση για την Παγκόσμια Ημέρα Συνδρόμου Down από το ΚΔΑΠ ΜΕΑ Πρωτοπορεία

    Την Παρασκευή 20 Μαρτίου (παραμονή την Παγκόσμιας Ημέρας Συνδρόμου...

    Πάτρα – Ποδηλατόδρομος: Ιδού ποιοι έπεσαν και τραυματίστηκαν! Ζητούν μέτρα

    Ανησυχία προκαλεί η αυξανόμενη συχνότητα ατυχημάτων στον ποδηλατόδρομο της...

    Ερύμανθος: Νέος αναπληρωτής προϊστάμενος Διοικητικών Υπηρεσιών ο Ηλίας Κανελλάκης

    Καθήκοντα Αναπληρωτή Προϊσταμένου του Τμήματος Διοικητικών Υπηρεσιών της Διεύθυνσης...

    Κατρίνης: «Καταρρίφθηκε το αφήγημα της μη εμπλοκής της Ελλάδας»

    Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση ασκεί ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ...