TΡΑΓΩΔΙΑ: Πέθανε η γιαγιά στην Πατρών Κλάους και το εγγόνι της δεν μπορούσε να αντιδράσει

    Ημερομηνία:

    Μία 73χρονη βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης νεκρή μέσα στο σπίτι της κοντά στη συμβολή της Πατρών Κλάους με την Ελευθερίου Βενιζέλου.

    Μέσα στο σπίτι όπου η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή, υπήρχε και άτομο ΑμΕΑ το οποίο δεν ήταν σε θέση να αντιληφθεί τι είχε συμβεί και άγνωστο για πόσες ( ώρες βρισκόταν στον ίδιο χώρο με τη νεκρή γυναίκα.

    Πρόκειται για το εγγόνι της ηλικίας 16 ετών που βρισκόταν στο σπίτι της γιαγιάς του από το βράδυ της Τετάρτης.

    Στο σπίτι έφθασε χθες  το απόγευμα άλλο συγγενικό πρόσωπο της 73χρονης, ο οποίος διαπίστωσε πως η γυναίκα ήταν νεκρή και άμεσα ειδοποίησε τις Αρχές.

    Επί τόπου έφθασε πλήρωμα του ΕΚΑΒ και αστυνομικοί, διαπιστώνοντας τον θάνατό της. Ως προς τα αίτια θα διερευνηθούν, αλλά σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία φαίνεται να είναι παθολογικά.

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Εκοιμήθη ο Μητροπολίτης Αργυροκάστρου Δημήτριος

    Την τελευταία του πνοή άφησε το Σάββατο 28 Ιουνίου...

    ΠΑΤΡΑ: Οι φωτιές στον καταυλισμό ρομά… και ο Χρυσοχοϊδης

    Ακούσαμε τον κ. Χρυσοχοϊδη να λέει προ ημερών πώς...

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΛΙΤΣΗΣ: Ο μαθητής του 2ου ΕΠΑΛ ΠΑΤΡΩΝ και αθλητής του ράγκμπι που έπιασε τα 18.000 μόρια!

    Είναι ο Γιώργος Νικολίτσης μαθητής του 2ου ΕΠΑΛ Πατρών...

    ΠΑΤΡΑ: “Βανδάλισαν” το ΣΤΟΠ – Κίνδυνος τροχαίου

    Εχουμε κατά καιρούς αναφέρει πώς πολλά σήματα της Τροχαίας...