Η Εβελίνα Παπούλια κατεβάζει ρολά στα social media γιατί δεν το αντέχει η ψυχοσύνθεσή της

    Ημερομηνία:

    Εβελίνα Παπούλια αιφνιδίασε τους διαδικτυακούς της φίλους με μια απρόσμενη ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. H ηθοποιός ανακοίνωσε πως αποφάσισε να κάνει ένα μικρό διάλειμμα από τα social media.

    Φαίνεται πως η Εβελίνα Παπούλια που είναι αρκετά ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει επηρεαστεί από τα αρνητικά γεγονότα που συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

    «Μέσα σε μικρότερο διάστημα ενός μηνός έγινε εμπρηστική ενέργεια στον χώρο εργασίας μας καίγεται το σύμπαν από τις φωτιές βιασμοί εγκλήματα ειλικρινά η ψυχοσύνθεσή μου δεν αντέχει τόσα! Έχω ανθρώπους που αγαπώ και μ’αγαπούν τόσο που μπορώ να ξεκουράζω την ψυχή και το μυαλό μου! Και λέω να εστιάσω σε αυτά! Αυτά είναι η τροφή της ψυχής μου! Αν νιώθετε το ίδιο εστιάστε και εσείς σε αυτά που σας κάνουν ευτυχισμένους… βάλτε στην άκρη το Instagram το Facebook και ότι άλλο σας μαυρίζει την ψυχή! Εγώ αυτό θα κάνω! Συγχωρέστε με αλλά θα τα πούμε τον Σεπτέμβρη! Καλές διακοπές!», έγραψε σε story της η ηθοποιός εξηγώντας τους λόγους της αποχής της.

    Papoulia_Story

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Χάρης Τσίτσικας: Η οπαδική βία δεν είναι αστυνομικό θέμα, είναι ζήτημα της κοινωνίας

    Ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. και μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας...

    Γρηγόρης Αλεξόπουλος: «Δεν πάει άλλο με τα θανατωμένα ζώα» (Ηχητικό)

    Με έντονο παράπονο αλλά και ξεκάθαρη αποφασιστικότητα, ο Δήμαρχος...

    Μητσοτάκης για παρελάσεις: Οι πολίτες χθες έδωσαν απάντηση, γύρισαν την πλάτη στην τοξικότητα που διακινούν ορισμένοι

    Στο νομοσχέδιο για την υπαγωγή του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ λέγοντας ότι...

    Πάτρα – Αντιδήμαρχος Κατερίνα Σίμου: «Τα σχολεία μας δεν είναι πεδίο διαφήμισης» (Ηχητικό)

    Με αυστηρό τόνο και σαφήνεια τοποθετήθηκε στον MAX FM...