Στο μικροσκόπιο των Αρχών οι φωτιές σε Έβρο και Λέσβο – Τα σενάρια και η εμπλοκή της ΕΥΠ

    Ημερομηνία:

    Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκονται οι φωτιές που ξέσπασαν στον Έβρο και τη Λέσβο. Πρόκειται για δύο περιοχές με ιδιαίτερη γεωγραφική θέση, καθώς ο Έβρος συνορεύει με την Τουρκία, ενώ και η Λέσβος βρίσκεται απέναντι από τα τουρκικά παράλια. 

    GLEARNET

    Πληροφορίες του enikos.gr αναφέρουν ότι διενεργείται ειδική έρευνα για τις δύο συγκεκριμένες πυρκαγιές από το ανακριτικό της Πυροσβεστικής και την ΕΛ.ΑΣ., ενώ έχει ενημερωθεί και η ΕΥΠ.  Οι Αρχές εξετάζουν όλα τα σενάρια, ακόμη και αυτό της προβοκάτσιας. Όλα τα ενδεχόμενα αυτή τη στιγμή είναι ανοιχτά, δηλαδή μπορεί να πρόκειται για τυχαία περιστατικά και οι φωτιές να προκλήθηκαν από αμέλεια, όμως οι Αρχές δεν αποκλείουν τον εμπρησμό ή και την προβοκάτσια από μετανάστες. Κι αυτό, παρότι το σημείο απ’ όπου ξεκίνησε η φωτιά στο Σουφλί δεν αποτελεί δίοδο για μετανάστες που θέλουν να εισέλθουν στη χώρα, καθώς τα περάσματα βρίσκονται νοτιότερα.

    Σημειώνεται πάντως πως αυτά σε σενάρια εξετάζονται κάθε φορά που εκδηλώνονται πυρκαγιές σε περιοχές σαν κι αυτές.

     

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Απίστευτο: Εβαλαν πάπιες στην λιμνούλα στον πεζόδρομο Μαιζώνος

    Οι βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών δημιούργησαν αρκετές "λίμνες" σε...

    Ο μισός πληθυσμός του κόσμου δεν έχει πρόσβαση σε υγιεινή διατροφή

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%bf-%ce%bc%ce%b9%cf%83%cf%8c%cf%82-%cf%80%ce%bb%ce%b7%ce%b8%cf%85%cf%83%ce%bc%cf%8c%cf%82-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%ba%cf%8c%cf%83%ce%bc%ce%bf%cf%85-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%ce%ad%cf%87%ce%b5%ce%b9-%cf%80/