Τρεις τραυματίες σε τροχαίο – «Σμπαράλια» το αυτοκίνητο που επέβαιναν

    Ημερομηνία:

    Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε νωρίς το πρωί στη λεωφόρο Κηφισίας, όταν ένα ΙΧ προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι τρεις επιβάτες του.

    Ολα έγιναν λίγο μετά τις 7 το πρωί, όταν ο οδηγός του μαύρου αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματος, για άγνωστο λόγο μέχρι στιγμής, και έπεσε πάνω στο διαχωριστικό διάζωμα πριν από τον κόμβο του Παράδεισου Αμαρουσίου.

    Στο σημείο έσπευσε όχημα της πυροσβεστικής με τρεις πυροσβέστες, οι οποίοι απεγκλώβισαν τους τρεις επιβάτες του αυτοκινήτου.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο ο οδηγός και η συνοδηγός όσο και το άτομο που καθόταν στο πίσω κάθισμα, απεγκλωβίστηκαν έχοντας τις αισθήσεις τους.

    ICECAP

    Και οι τρεις τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

    Η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή, που η ηλιοροφή του αυτοκινήτου εκσφενδονίστηκε στο οδόστρωμα, ενώ η μηχανή του ΙΧ έχει κοπεί στα δύο.

    troxaio-kifisias-1
    troxaio-kifisias-2
    troxaio-kifisias-3
    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τα Πασχαλινά έθιμα στην Αχαϊα – Η ιστορία για των κροτίδων από την παλιά Συναγωγή στην Παντάνασσα και την Ερμού

    του Αχιλλέα Ροδίτη Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗ ΣΥΝΑΓΩΓΗ… Το έθιμο με τις…...

    Η επιστήμη πίσω από τον τέλειο οβελία

    Όποιος έχει βρεθεί μπροστά από σούβλα ένα όμορφο πασχαλιάτικο...

    Πρωταθλήτρια ελέγχων η ΑΑΔΕ στην Δυτική Ελλάδα! ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

    Τα πρωτεία στη φορολογική παραβατικότητα και τη φοροδιαφυγή κατέχει...