Που θα γίνουν δωρεάν rapid test στην Αχαΐα την Τρίτη

    Ημερομηνία:

    Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.

    Για αύριο Τρίτη 26 Ιουλίου προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Επιμελητήριο Αχαΐας (κατά το διευρυμένο ωράριο 8:15 ως τις 20:15) και στο οίκημα «ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΑΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΟΥ»,  του Κέντρου Υγείας Αιγίου (κατά τις ώρες 08:30 με 14:30), (κατά τις ώρες 08:30 με 14:30), στο Κέντρο Υγείας Νοτίου Τομέα (κατά τις ώρες 08:30 με 14:30), στο Κέντρο Υγείας Βορείου Τομέα (κατά τις ώρες 8:00 με 20:00), στο Σταυροπούλειο Ίδρυμα Βραχνεϊκων (κατά τις ώρες 08:30 με 14:30) και στο  Κοινοτικό Γραφείο Σελιανιτίκων (κατά τις ώρες 09:00 με 14:00)   για το ευρύ κοινό.

    Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι διενεργούνται για την ανίχνευση των μη συμπτωματικών κρουσμάτων, από το επιστημονικό προσωπικό του ΕΟΔΥ με rapid tests. Ο τακτικός δειγματοληπτικός έλεγχος αποτελεί ευθύνη όλων μας.

    ICECAP
    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Όλα έτοιμα για το μεγάλο ποδηλατικό γεγονός του L’ Etape Greece – 1.000 ποδηλάτες στην Αρχαία Ολυμπία (Ηχητικό)

    Ο μεγάλος ποδηλατικός αγώνας που στηρίζει η Περιφέρεια Δυτικής...

    Ο Ζακ Γαλιφιανάκης θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά του Τζόναθαν Γκλέιζερ, «The Audacity»

    Ο Ζακ Γαλιφιανάκης εντάσσεται στο πρωταγωνιστικό καστ της νέας δραματικής σειράς...

    Το «αληθινό πρόσωπο του Ιησού»: Βίντεο τεχνητής νοημοσύνης «ανασταίνει» τον Χριστό – Αντιδράσεις στα social media

    Ένα εντυπωσιακό βίντεο τεχνητής νοημοσύνης που βασίζεται σε ένα από τα...