Στη φυλακή ο εμπρηστής της Ηλείας

    Ημερομηνία:

    Στην φυλακή οδηγείται μετά την πεντάωρη  απολογία του στον Ανακριτή για το κακούργημα του εμπρησμού δάσους ο 58χρονος από τα Άγναντα Πηνείας που συνελήφθη πριν από λίγες μέρες ως υπαίτιος της καταστροφικής πυρκαγιάς, εξαιτίας της οποίας κινδύνεψαν ζωές, ενώ κάηκαν πολλά στρέμματα δασικής και αγροτικής έκτασης.

    Ο προφυλακισθείς, αντιμετωπίζει κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, για εμπρησμό δάσους με τις επιβαρυντικές περιστάσεις ότι προέκυψε κίνδυνος για ανθρώπινες ζωές και καταστροφή σε μεγάλη δασική και αγροτική έκταση.

    Ο 58χρονος, το Σάββατο, μέσω και του συνηγόρου του υποστήριξε ότι δεν έχει σχέση με εμπρησμό.

    Στη φυλακή ο εμπρηστής της Ηλείας

    Θυμίζουμε ότι η πυρκαγιά στα Άγναντα ξύπνησε εφιαλτικές μνήμες στους κατοίκους της περιοχής, ενώ οι πύρινες γλώσσες έφτασαν σε απόσταση αναπνοής από τα σπίτια, ενώ δύο πυροσβέστες που συμμετείχαν στο έργο της κατάσβεσης τραυματίστηκαν, και διακομίσθηκαν στο Νοσοκομείο.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δείτε τους 10 πιο «ακριβούς« ελληνες ποδοσφαιριστές

    Το Διεθνές Παρατηρητήριο Ποδοσφαίρου (CIES Football Observatory) δημοσίευσε μία...

    Ο Αγιος Παϊσιος έρχεται και στην Πάτρα τον Ιούλιο!

    Ο Άγιος Παΐσιος ο Αγιορείτης έρχεται στην Πάτρα, στις...

    Στο Αίγιο η Ρένα Μόρφη

    Η Ρένα Μόρφη θα κοσμήσει με την παρουσία της...

    ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: «τα…ήπιαν» μαζί Αννα Διαμαντοπούλου και Θανάσης Πετρόπουλος!

    Επίσκεψη στην Ηλεία έκανε πριν λίγες μέρες η Αννα...