«Καμπάνα» σε σάτυρο που ασέλγησε στην εγγονή του αδελφού του

    Ημερομηνία:

    Στην ανήλικη εγγονή του αδελφού του φέρεται ότι ασελγούσε ενώ εκείνη κοιμόταν, ένας 53χρονος που βρέθηκε στο εδώλιο του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας, κατηγορούμενος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης δέκα μηνών με τριετή αναστολή.

    Δράστης και θύμα είχαν περάσει το περασμένο Σαββατοκύριακο στο εξοχικό του αδελφού του παππού της 17χρονης, όμως την Δευτέρα η μητέρα της ανήλικης κατήγγειλε στην Ασφάλεια Λάρισας ότι ο 53χρονος θώπευσε την κόρη της, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να του ασκηθεί δίωξη. Στην κατάθεσή της στο δικαστήριο, η μητέρα περιέγραψε ότι ο 53χρονος κατέβασε το παντελόνι και το εσώρουχο της 17χρονης και την χάιδεψε με ερωτική πρόθεση.

    Από την πλευρά του, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τα όσα κατήγγειλαν σε βάρος του μητέρα και κόρη και ισχυρίστηκε ότι το κορίτσι τον προκάλεσε κάνοντας μόνο του την συγκεκριμένη κίνηση, ενώ ο ίδιος την έδιωξε από το κρεβάτι όπου κοιμόντουσαν και μάλιστα τη μάλωσε. Όμως, τελικά ο δικαστής τον έκρινε ένοχο και τον καταδίκασε.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΘΕΜΗΣ ΜΠΑΚΑΣ: Ο Καθρέφτης της Κάλπης

    Του Θέμη Μπάκα Η δημοκρατία δεν είναι απλώς δικαίωμα επιλογής....

    Δυτ. Ελλάδα: Νταλίκα φορτωμένη άχυρο λαμπάδιασε στον Ε65 στο ρεύμα προς Λαμία (Βίντεο)

    Ένα σοβαρό τροχαίο συνέβη το βράδυ της Πέμπτης 21/08...

    ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ: Αλητεία στο “σπιράλ”

    Από την δημοτική αρχή Πελετίδη έγινε το ακόλουθο σχόλιο: Ένας...