Ο Προμηθέας ανακοίνωσε τον Τσαϊρέλη

    Ημερομηνία:

    Η ΚΑΕ Προμηθέας ανακοινώνει την συμφωνία της με τον διεθνή Έλληνα αθλητή Μιχάλη Τσαϊρέλη, ο οποίος μετά από τρεις αγωνιστικές σεζόν, θα αγωνιστεί ξανά με την φανέλα της ομάδας μας.

    Ο Mιχάλης Τσαϊρέλης είναι 34ων ετών(γεννημένος στις 23 Φεβρουαρίου 1988), έχει ύψος 2,08 και αγωνίζεται κυρίως ως center, ενώ μπορεί να καλύψει και τη θέση «4». Πρόκειται για έναν πολύπειρο αθλητή, με θητεία σε αρκετές ομάδες της Ελλάδας, αλλά και του εξωτερικού. Πέρα από τον Προμηθέα, από τον οποίο είχε ένα αρκετά επιτυχημένο πέρασμα τη σεζόν 2018-19, έχει αγωνιστεί ακόμα σε Άρη, ΠΑΟΚ, ΑΕΛ, Τρίκαλα, Τενερίφη, Ολυμπιακό, Ήφαιστο Λήμνου, Ηρακλή, Περιστέρι και Λάρισα. Την περασμένη σεζόν ο Θεσσαλονικιός center έπαιξε στη Λάρισα, με την οποία πραγματοποίησε πολύ καλή χρονιά. Σε 23 παιχνίδια με τη φανέλα των «κυανόλευκων», ο Τσαϊρέλης μέτρησε 7,1 πόντους, 3 ριμπάουντ και 1 ασίστ μ.ο, παίζοντας περίπου 21 λεπτά ανά παιχνίδι και είχε σημαντική συνεισφορά για να φτάσουν οι Θεσσαλοί στην τετράδα της Basket League.

    Υποδεχόμαστε ξανά τον Μιχάλη Τσαϊρέλη στην μπασκετική μας οικογένεια και του ευχόμαστε να εκπληρώσει όλους τους στόχους του, τόσο σε ατομικό, όσο και σε συλλογικό επίπεδο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Υποβολή αιτήσεων για την παροχή αποζημιώσεων – ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ

    Σε συνέχεια προηγούμενου δελτίου μας, παρακαλούνται οι δημότες, των...

    Κωνσταντοπούλειο: Στήριξη ζήτησε η διοίκηση, συμπαράσταση από την Περιφέρεια

    Τη συμπαράσταση και το ενδιαφέρον τους για το Κωνσταντοπούλειο...

    Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Παρασκευή στην Αχαΐα – ΧΑΡΤΗΣ

    Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία...

    ΧΑΟΣ ΣΤΗ ΛΑΚΚΟΠΕΤΡΑ: Βρέθηκαν 13 εστίες με ευλογιά σε 1500 ζώα

    H Διεύθυνση Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ενημερώνει ότι...