Ευρωπαϊκή λίστα Ολυμπιακού: Μέσα οι Χουάνγκ, Γκάρι Ροντρίγκεζ – Ποιοι έμειναν εκτός για το ματς με τη Σλόβαν

    Ημερομηνία:

    Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής έγινε γνωστή η ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού για τα επερχόμενα ματς με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Μια λίστα της οποίας την ευθύνη θεωρητικά έχει ο Πέδρο Μαρτίνς αλλά και όλα καταμαρτυρούν πως άλλος προπονητής θα κληθεί να την διαχειριστεί από τα επόμενα 24ωρα.

    Συγκεκριμένα σε αυτή δηλώθηκε ο Χουάνγκ, που ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής και αυτόματα ο χαφ από τη Νότιο Κορέα ενδέχεται να ντεμπουτάρει με τα «ερυθρόλευκα».

    Αντίθετα εκτός έμεινε ο Αμπουμπακάρ Καμαρά που είναι τραυματίας, ο νεοαποκτηθείς Λάιντνερ ενώ όπως και με τη σειρά των αγώνων κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα έτσι και τώρα δεν δηλώθηκε ο Μπα.

    Ακόμη μία αλλαγή αφορά την απουσία του μπακ Αβιλα που έμεινε εκτός, σε αντίθεση με τον Γκάρι Ροντρίγκεζ που δηλώθηκε για τα ματς.

    ΛΙΣΤΑ Α

    Ανδρούτσος, Καρβάλιο, Μπουχαλάκης, Αγκιμπού Καμαρά, Μαντί Καμαρά, Σισέ, Ελ Αραμπί, Χουάνγκ, Κανέ, Κούντε, Μανωλάς, Μασούρας, Ροντρίγκες, Εμβιλά, Παπασταθόπουλος, Ραντζέλοβιτς, Ρέαμπτσιουκ, Τικίνιο, Τζολάκης, Βατσλίκ, Βαλμπουενά, Βρσάλικο, Ζίνκερναγκελ.

    ΛΙΣΤΑ Β
    Κίτσος, Λιάτσος, Ντόι, Παπαδούδης, Τσέλιος.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    H κατάντια της Παναχαϊκής

    Παναχαϊκή εν έτει 2026! Το λάθος στη φανέλα του...

    Ο Προμηθέας βραβεύθηκε από την «Καλλιπάτειρα» για το «Good Athlete Better Person»

    Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο «Privilege Event House» η εκδήλωση...

    Εκπαιδευτικοί: Ο οδηγός για την έξοδο στη σύνταξη – Ποιοι θεμελιώνουν δικαίωμα και πότε υποβάλλονται οι αιτήσεις

    Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνταξιοδότηση χιλιάδων εκπαιδευτικών έχει ξεκινήσει. Ο Φεβρουάριος...

    Οι Έλληνες καταναλωτές επιλέγουν προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας για οικονομία και Made in Greece για ποιότητα

    Σε ιστορικά υψηλά επίπεδα εκτοξεύεται η παρουσία των προϊόντων ιδιωτικής...