Εξαφανισμένη για 5η μέρα η 45χρονη μητέρα από τα Πατήσια – Η ζωή της κινδυνεύει επιμένει ο πατέρας της

    Ημερομηνία:

    Η υπηρεσία εξαφανισμένων ανθρώπων Silver Alert κάνει έρευνες σε όλες τις περιοχές που υπάρχουν μαρτυρίες – Ο πατέρας παρακαλεί την κόρη του να γυρίσει πίσω στο σπίτι της και στην οικογένειά της

     

    Συνεχίζονται οι έρευνες για πέμπτη ημέρα από τους ανθρώπους της υπηρεσίας Silver Alert για τον εντοπισμό της 45χρονης μητέρας δύο παιδιών, Αγγελικής -Ειρήνης Καπετανάκη που έφυγε το πρωί της περασμένης Δευτέρας από το σπίτι της στην περιοχή του Αγίου Νικολάου Αττικής, για να πάει στη δουλειά της και έκτοτε δεν έχει δώσει σημάδια ζωής.

    Η υπηρεσία εξαφανισμένων ανθρώπων Silver Alert κάνει έρευνες σε όλες τις περιοχές που υπάρχουν μαρτυρίες ότι τυχόν έχει εμφανιστεί η 45χρονη γυναίκα αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Προσπαθούν να διασταυρώσουν μέσα από τις μαρτυρίες αν πρόκειται για τη 45χρονη ή για κάποια άλλη γυναίκα, τα χαρακτηριστικά της οποίας μοιάζουν με την Αγγελική-Ειρήνη Καπετανάκη. Η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο επιμένει ο πατέρας της με την αγωνία του να κορυφώνεται. Ο ίδιος παρακαλεί την κόρη του να γυρίσει πίσω στο σπίτι της και στην οικογένειά της, αν δεν της έχει συμβεί κάτι κακό. Μάλιστα, χτες στο άκουσμα της είδησης ότι μια γυναίκα έπεσε στις γραμμές και διαμελίστηκε από διερχόμενο συρμό, η οικογένειά της αναστατώθηκε. Τελικά, οι έρευνες και η ταυτοποίηση της σορού έδειξαν ότι πρόκειται για μια άλλη νεαρή γυναίκα η οποία αυτοκτόνησε κι όχι για την εξαφανισμένη μητέρα Αγγελική-Ειρήνη Καπετανάκη.

    Η 45χρονη έφυγε το πρωί από το σπίτι για να πάει στην εργασία της στη Λεωφ. Πατησίων κι από τότε έχει εξαφανιστεί.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το δημαρχείο της Πάτρας επισκέφτηκε καλλιτεχνικό – χορευτικό συγκρότημα από την Ρουμανία (Φώτο)

    Το Δημαρχείο της Πάτρας επισκέφθηκε χθες, Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου,...

    Στα Καλάβρυτα από αύριο ο Στέφανος Κασσελάκης

    Περιοδεία στα Καλάβρυτα ξεκινάει από το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου...

    Αχαϊα: Αγριο ξύλο σε γιατρό μέσα στο Νοσοκομείο

    Στο Νοσοκομείο Αιγίου σημειώθηκε ένα ακόμη βίαιο περιστατικό, καταγγέλλει...

    Τιμητική βράβευση για τον Αντιδήμαρχο Αιγιαλείας Γιώργο Φραγκονικολόπουλο για το έργο του στα αδέσποτα ζώα

    Με ιδιαίτερη χαρά ο Δήμος Αιγιαλείας ανακοινώνει τη βράβευση...