ΠΑΤΡΑ: Καθηγητής πρότεινε σε 14χρονη… “τρίο” με την γυναίκα του! Και κάνει ακόμη “ιδιαίτερα”

    Ημερομηνία:

    Mavropoulis

    Ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών  κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για τις εις βάρος του κατηγορίες ένας καθηγητής μέσης εκπαίδευσης. Ανήλικες κατήγγειλαν τον καθηγητή πώς κατά την διάρκεια των ιδιαίτερων μαθημάτων προχωρούσε σε άσεμνες χειρονομίες, προτάσεις και πράξεις και έτσι ο καθηγητής βρέθηκε αντιμέτωπος με κατηγορίες για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανηλίκων κοριτσιών.

    Οι μαρτυρίες των κοριτσιών είναι συγκλονιστικές περιγράφοντας με λεπτομέρειες την αδιανόητη συμπεριφορά του… εκπαιδευτικού. Η πρώτη χρονολογικά περίπτωση ήταν το 2016. Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η τότε 14χρονη ο καθηγητής είχε μεταβεί στο σπίτι της για ιδιαίτερο μάθημα και κατά τη διάρκειά του έβγαλε τη ζώνη του παντελονιού του και ζήτησε παράλληλα από την ανήλικη να καθίσει στο κρεβάτι ενώ ταυτόχρονα άρχισε να την θωπεύει στα πόδια. Στο σπίτι όμως εκείνη την ώρα επέστρεψε η μητέρα της ανήλικης και ο άνδρας, για να μην γίνει αντιληπτό ότι είχε βγάλει τη ζώνη του, έσκυψε και προσποιήθηκε ότι πνίγεται.Το 2020 ανήλικη καταγγέλλει πώς βιώνει σειρά «περιστατικών». Σύμφωνα με τα όσα στη συνέχεια αποκαλύπτει το 14χρονο κορίτσι ενώ ο καθηγητής βρίσκεται σπίτι της και κάνουν ιδιαίτερο μάθημα, την τραβά και της ζητά να καθίσει στα πόδια του. Το παιδί αντιστέκεται και απομακρύνεται.

    Λίγους μήνες μετά και πάλι κατά την διάρκεια μαθήματος, ο καθηγητής φέρεται να προτείνει στην 14χρονη να μεταβούν στο σπίτι του για να συνευρεθούν ερωτικά  η ανήλικη,  ο ίδιος και η γυναίκα του. Χαρακτηριστικά ανέφερε η ανήλικη πώς ο καθηγητής της είπε πώς «η γυναίκα του θα είναι από πάνω και η ανήλικη από κάτω». Το περιστατικό που οδηγεί το κορίτσι στο να σπάσει τη σιωπή της και να ενημερώσει την οικογένεια της για τα όσα ζει έρχεται περίπου ένα μήνα αργότερα, όταν κατά την διάρκεια διαδικτυακού μαθήματος ο καθηγητής δείχνει στην ανήλικη γυμνό φωτογραφικό υλικό ανδρών και γυναικών και στη συνέχεια αυνανίζεται καλώντας την να … δει και αυτή τις φωτογραφίες. Οι γονείς  της καταφεύγουν στη δικαιοσύνη. Ο καθηγητής δεν εμφανίζεται κατά την διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας αλλά εκπροσωπείται από το δικηγόρο του.  Στα μέσα Ιουλίου του 2022 κρίθηκε ένοχος από το δικαστήριο χωρίς να του αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό. Για την πρώτη χρονικά περίπτωση (2016) καταδικάστηκε σε 12 μήνες φυλακή και 30 μήνες για την δεύτερη περίπτωση, με τριετή αναστολή.Μάλιστα σε ότι αφορά τη δεύτερη περίπτωση και συγκεκριμένα το συμβάν που κατήγγειλε η ανήλικη τελευταίο, όπου στο διαδικτυακό μάθημα ο καθηγητής δείχνει στην ανήλικη γυμνό φωτογραφικό υλικό και στη συνέχεια αυνανίζεται … ζήτησε συγνώμη ενώ ανέφερε μεταξύ άλλων πώς « ντρέπεται και δεν μπορεί να κατανοήσει την τεράστια… ανοησία του» σε βάρος της ανήλικης.

    GYMALL

    Πέρα των παραπάνω περιστατικών που προκαλούν σοκ και οργή, αυτό που προκαλεί ακόμη μεγαλύτερη ανησυχία είναι πώς σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτός ο άνθρωπος κάνει ακόμη… ιδιαίτερα μαθήματα.

     

    ΝΕΟΛΟΓΟΣ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ντέμι Μουρ: Προετοιμάζεται για το αντίο στον Μπρους Γουίλις

    Ο Μπρους Γουίλις βρέθηκε στο επίκεντρο των ειδήσεων όταν η οικογένειά...

    Πρόγνωση καιρού: Τι προβλέπει η ΕΜΥ από σήμερα ανά περιοχή έως την Κυριακή του Πάσχα

    Κοπάζουν οι άνεμοι από τη Μεγάλη Πέμπτη με τη θερμοκρασία να...

    ΠΑΤΡΑ: Μεγάλη η συμμετοχή στην Πρωτομαγιάτικη απεργία – Το ΠΑΣΟΚ… με δικό του πανό – ΦΩΤΟ

    Μεγάλη η συμμετοχή στην χθεσινή απεργία για την Εργατική...