Ουκρανία: Αύριο αναχωρούν τα πλοία με τα σιτηρά – 50% μείωση προανήγγειλε ο Ζελένσκι

    Ημερομηνία:

    Σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Kanal 7, ο Ιμπραχίμ Καλίν είπε ότι το κοινό συντονιστικό κέντρο στην Κωνσταντινούπολη πιθανότατα θα ολοκληρώσει τις τελικές εργασίες στα δρομολόγια εξαγωγής πολύ σύντομα.

    Ο Ουκρανός πρόεδρος δήλωσε σήμερα ότι η συγκομιδή της χώρας του φέτος κινδυνεύει να είναι η μισή σε σχέση με το συνηθισμένο της μέγεθος, λόγω της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία.

    «Ο βασικός μας στόχος –να αποτρέψουμε μια παγκόσμια επισιτιστική κρίση που προκλήθηκε από τη ρωσική εισβολή», ανέφερε ο πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι σε ανάρτησή του στο Twitter, στα αγγλικά, σημειώνοντας ότι και πάλι βρίσκεται τρόπος για να μεταφερθούν τα σιτηρά από εναλλακτικές οδούς.

    Η Ουκρανία, από τους βασικότερους προμηθευτές σιτηρών στον κόσμο, αντιμετωπίζει μεγάλες δυσκολίες προκειμένου να παραδώσει τα προϊόντα της σε αγοραστές λόγω του ρωσικού ναυτικού αποκλεισμού στα ουκρανικά λιμάνια της Μαύρης Θάλασσας. Στις 22 Ιουλίου υπογράφηκε συμφωνία, υπό την εποπτεία των Ηνωμένων Εθνών και της Τουρκίας, που προβλέπει την ασφαλή διέλευση πλοίων που μεταφέρουν σιτηρά από τρία λιμάνια της νότιας Ουκρανίας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ερωτευμένα ζευγάρια της σόουμπιζ απολαμβάνουν τις διακοπές τους… μέχρι το Μπαλί – ΦΩΤΟ

    Από την Ικαρία μέχρι το Μπαλί, τα ερωτευμένα ζευγάρια...

    Σοβαρό τροχαίο για γνωστό πρωταγωνιστή και την οικογένειά του – ΦΩΤΟ

    Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα είχε γνωστός ηθοποιός και μέλη...

    Το ροζ σκάνδαλο που κατέληξε σε κλινική – Η ξανθιά της Περιφέρειας, ο βιομήχανος και το κάταγμα στο πέος

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%84%ce%bf-%cf%81%ce%bf%ce%b6-%cf%83%ce%ba%ce%ac%ce%bd%ce%b4%ce%b1%ce%bb%ce%bf-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%ad%ce%bb%ce%b7%ce%be%ce%b5-%cf%83%ce%b5-%ce%ba%ce%bb%ce%b9%ce%bd%ce%b9%ce%ba/

    Αγκαλιά στις διακοπές μετά την πρόταση γάμου – ΦΩΤΟ

    Πριν από λίγο καιρό ο επιχειρηματίας έκανε πρόταση γάμου...